Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eutanazija povijesnih činjenica
Povratak na članak

Škoro o trgovačkoj koaliciji: Spodobe i uhljebi žele zaštititi vlastite povlastice i privilegije

Prvi se, kako je rekao, razotkrio Dražen Bošnjaković, bivši ministar pravosuđa, ulovljen kako razgovara s jednim od okrivljenika u aferi Fimi mediji, koji je u emisiji "Otvoreno" na dan vojne okupacije Vukovara radio na eutanaziji povijesnih činjenica.

Komentari 29

SA
sambo
13:00 20.11.2020.

Ovaj HDZ je miljama daleko od HDZa devedesetih i što prije udare glavom o zid, to bolje za Hrvatsku

VL
KE
Kentucky
13:06 20.11.2020.

Tudjman i danasnji hdz isto što Radić i današnji (beljakov)hss. Toliko o tome.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
12:51 20.11.2020.

Trgovačka srpskohrvatska koalicija, pod krinkom kak'ti pomirenja i bratstva-jedinstva, uništava ovu državu. Stoga je s pravom kardinal Puljić u Vukovaru upitao Plenkovića u propovjedi: Zašto smo tako olako odustali od Hrvatske?!

VL
LO
LoveCroatia
13:30 20.11.2020.

Sve je dobro rekao. Ne shvacam cemu pljuvanje.

VL
DU
Deleted user
13:17 20.11.2020.

Ne bih se javljao, ali podsjetio me na Bošnjakovića nekidan u Otvorenom dok je trkeljao na temu Vukovara. A onda i skandalozan kvazi uradak isto nekidan novinarke Rašović o pomirenju. To s jedne strane, a s druge suha činjenica koja se potiho provukla kroz medije: ove godine nije bilo niti jednog jedinog sastanka sa srpskom stranom na tužnu temu nestalih. Jer ih preko to ne zanima. I dok o tome niti slova, istovremeno svima puna usta nečijeg teatralnog kvazi klečanja na Ovčari. A ja u ime morala i čovječnosti kažem: dosta više nasjedanja na isprazne geste i Pupovčevo plači-dramatiziranje. Pokažite Hrvatskoj djelima i dokumentima o nestalima tko ste i što ste. Klečanje ne znači ništa. Baš ništa. Donesite torbu dokumenata, pa ne trebate klečati.

VL
IL
ilustrator
14:06 20.11.2020.

most i dp ne smiju upast u zamku da se brane od apsurdnih objeda. družina je svjesna da predstavljaju zdravi, vitalni, demokrščanski, i nacionalno osviješten dio hrvatskog življa, znaju da je hrvatska većim dijelom konzervativna pa "konstruišu i dejstvuju" osjećaa se strah u njihovim nebuloznim izjavama, nikakvi sanitarni kordoni ih ne mogu spasit od njihove nevjerodostojnosti i neiskrenosti

VL
PE
penelopea211m
13:54 20.11.2020.

Oni nisu radikalna/krajnja desnica. Krajnja desnica postoji samo u demokrciji u svojoj suverenoj drzavi i svojim suverenim granicama. A obzirom da oni nemaju svoju suverenu drzavu i svoje suverene granice, nego imaju gazde u Briselu i Berlinu, oni su ustase.e. lokalni fasisti, , a HDZ-evci su nacisti, i oni gore u Briselu, komesarcine, SS-ovci, Oni su svi skupa nazi/fasisti, samo su podijeljeni u jerarhiji, na lokalne, regionalne i Europske nazi/fasiste. Svi oni imaju svoj teritorij na kojem teroriziraju narode. Ustase na loklanome nivou, u Vukovaru, Splitu i itd. nacisti HDZ-evci u citavoj Rvackoj, a SS-ovci u citavoj EU-ropskoj klaonici. Ustase moraju slusati naciste HDZ-evce, a HDZ-evci SS-evce u Briselu i Berlinu.

VL
TA
Talleyard
16:13 20.11.2020.

Ako netko spada u spodobe to je svakako bagra poput skore, petrova, beljaka,,.. i sve babe laordača kao krišto, oreškovička...

VL
DA
DarthVader
13:59 20.11.2020.

A bas se prafi javi ja.

VL
DU
Deleted user
13:42 20.11.2020.

Vaskrstitelj Milanovica!!!

VL
SI
sisavac
13:48 20.11.2020.

dal je koalicija zabranjena? ako nije, čemu uopće komentar? ustav je jasan, izborni zakon je jasan, zakon o vladi je jasan, o predsjedniku isto. ako škori nije jasno, nek plati pravno mišljenje, tumačenje. onaj tko skupi većinu u parlamentu i to dokaže predsjedniku, dobiva mandat da složi vladu, koju potvrđuje parlament. ako to škori nije jasno, nek se vrati pjevanju. i nek podigne cijenu parkinga kod bolnice u zg. malo je prevelika gužva. valjda prejeftino.

VL
TA
Taman
13:31 20.11.2020.

Nije moga izdržati da se ne spusti na razinu Od gospođe Krišto. Počela preuzima kolo pa nije moga gospodin iz držat. To također sada u politiku ili kako oni kažu korupcija.

VL
DU
Deleted user
13:49 20.11.2020.

Škoro jer se ispričavaš što si pobjegao u Ameriku, jer se ispričavaš što si srpski zet, a toliko pljuješ na koaliciju s Pupovcem , što ti je žena radila za četničke novine, licemjeru i šarlatanu bez granica. Tvoje kritiziranje pada u vodu nakon prve riječi koju izgovoriš - ponašanje kao razmaženo derište - samo usiljen humor i kritiziranje bez imalo pameti i sadržaja

VL
DU
Deleted user
13:26 20.11.2020.

Još nije prebolio propast na izborima. Boli. Rana je preduboka.

VL
LI
LikaDika
13:37 20.11.2020.

Onooo kad 4-nickom zetu smetaju pripadnici srpske manjine u Hrvatskoj vladi...

VL
DU
Deleted user
13:12 20.11.2020.

Karizmatičan i uvjerljiv kao i inače.

VL
ST
Starotopoljanin
13:29 20.11.2020.

ti si prvi nabiguz.uvukao si se iz amerike u HDZ-e,sjedio u sboru,ubirao debele novce,a da nisi nista pridonjeo boljitku hrvatske drzave,kao sto ni sada ne pridonosis.postao si poznaz t zahvaljujuci HDZ-u,o onda si mu okrenuo leda,i sada pljujes u tanjur koji te hranio.ako su HDZ.ici lopovi onda si i ti taj,nisi bolji jer si bio njihov,pjevusiti neznas ai u politiku se ne razumijes,nego samo lupetas,i govoris sto ti drugi napisu.

VL
SA
samuraj
13:31 20.11.2020.

Vidi ovog američkog kmečavog ,,domoljuba"( nesuđenog premijera) kako tuli, on, Bujanec, Hasanbegović, Ćorić, Zekanović, i slični, najveće i najglasnije hrvatine, a kad je trebalo to domoljublje pokazati , posakrivali se k'o zadnje p.... . Gospodo sad domoljub može biti svakaka šuša, kasnite, jako kasnite.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:21 20.11.2020.

Ali "kanadski domoljube" taj osumnjičenik je prvostupanjski oslobođen krivnje !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.