Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR stručnjakinja

'Škorin nastup je fantastičan, ovo je dosad najozbiljnija kandidatura'

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
23.06.2019.
u 19:27

Djeluje vrlo sigurno pred kamerama i pokazuje respekt prema građanima, pristojno se odjenuo, stao je ispred biblioteke, malo je ta slika zblurana da ne djeluje pretenciozno. Rekla bih vrlo jedan ozbiljan kontekst, fantastično složen – govori Mamić

Ankica Mamić, PR stručnjakinja, komentirala je današnji nastup Miroslava Škore. Ističe da je riječ o fantastičnom nastupu i da je ovo uvjerljivo najbolji nastup i što se tiče nastupa i sadržaja izgovorenog.

– Njegov nastup bio je fantastičan, pripremljen, svaka mu je rečenica dobro osmišljena i na mjestu. Adresirao je sve teme koje se pojavljuju kao ključne u svim relevantnim istraživanjima javnog mnijenja posljednjih nekoliko godina. Djeluje vrlo sigurno pred kamerama i pokazuje respekt prema građanima, pristojno se odjenuo, stao je ispred biblioteke, malo je ta slika zblurana da ne djeluje pretenciozno. Rekla bih vrlo jedan ozbiljan kontekst, fantastično složen – govori Mamić.

Sa sadržajem onog što je Škoro izgovorio, dodaje, vi se možete slagati ili ne, ali to je neka druga tema. Čitala je neke lijeve komentatore na Facebooku i Twitteru koji kažu da je to puč i dodaje:

– To nije nikakav puč jer ne poziva na rušenje vlasti, izašao je tražiti povjerenje građana i jasno je rekao ako ga dobije, “napravit ću to i to”. Očito je da čovjek ima dobar tim iza sebe ili da stvarno tako dobro misli. Odmah sam rekla da ga je krivo podcjenjivati i gledati na njega samo kao na pjevača. On je prije svega doktor ekonomskih znanosti, obrazovan i uspješan poduzetnik. Izašao je iz Sabora za Sanaderove vlasti i nakon godinu dana ostavio je saborsku funkciju jer je rekao da se ne slaže s načinom na koji se stranka vodi. Znate li nekog tko je to napravio!? Jasno je kazao i što je njegov predsjednički program. Očito je bio dobro pripremljen. Prednost mu je i što je jasno poručio i Esih i Zekanoviću i Tomašić da nije njihov kandidat i da ne treba potporu nijedne stranke i posebno se obratio apstinentima kojih ima najviše. Fantastično je targetirao svoju ciljnu publiku i mislim da je ovo zasad najozbiljnija kandidatura – kaže Mamić.

VIDEO Milanović odgovorio na pitanje koga se najviše boji u predsjedničkoj utrci: 

Komentara 53

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
19:58 23.06.2019.

Iako sam po svjetonazoru ljevičar, Škoro mi je daleko prihvatljiviji od Kitarovićke. Čovjek je rekao za što će se zalagati. Ne traži previše ovlasti za prefdjednika nego da se jasno definiraju te ovlasti. Ovako kako je do sada regulirana uloga predsjednika, onda bolje da predsjednika niti nemamo. Nikakve ovlasti, nikakva odgovornost, a košta. Sasvim sigurno više zna što hoće od Kitarovićke i Milanovića.

OB
ObrenM
20:11 23.06.2019.

Sa druge strane trebalo je pogledati intervju sa Kuscevicom na tv Nova.Njegovo pravdanja o skrivanju imovine je uvrjeda za razum normalnog covjeka,a nebi proslo niti kod osnovaca.O poreznoj listi srama,gdje su zavidno mjesto imali otac,sin i brat Kuscevic niti spomena.Jos je napomenuo da ima punu potporu premijera.Glasovanje za nove politicare je prigoda,da se rijesimo skoro tridesetogodisnjega terora HDZ/SDP.

SU
sunce12345
19:38 23.06.2019.

Škoro govori ono što narod konačno priželjkuje i nada se....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije