Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef splitskog HDZ-a

Škorić optužio Pamelu Anderson: Sudjeluje u specijalnom ratu protiv Hrvatske!

Petar Škorić i Pamela Anderson
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
28.05.2019.
u 11:00

Ona je nedavno Hrvatskoj poručila da treba podupirati djecu koja štrajkaju te da se iz nacionalističke prošlosti treba vratiti u budućnost.

Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, na svom Facebook-profilu komentirao je izjave koje je u intervjuu za Novosti iznijela američka glumica Pamela Anderson.

Podsjetimo, ona je u navedenom razgovoru tada Hrvatskoj poručila da treba podupirati djecu koja štrajkaju te da se iz nacionalističke prošlosti treba vratiti u budućnost.

Škorić je glumicu optužio za sudjelovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske. 

– Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske – poručio je Škorić.

Petar Škorić i Pamela Anderson
1/9

Inače, Škorić je vrlo aktivan na svom Facebook profilu pa je tako nedavno objavio i fotografije s ''Hoda za život''. A u javnosti je odjeknuo i njegov napad na HRT-ovu novinarku Maju Sever.

"Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko", napisao je između ostalog tada Škorić na Facebooku, a potom se ispričao. 

Komentara 20

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
12:01 28.05.2019.

Oj Pamela, orjunasice stara ..... :D

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:19 28.05.2019.

Gospodin Škorić bi trebao prvo položiti račun HDZ-u i objasniti kako je pripremio aktiviste i stranku koja je pod njegovom organizacijom doživjela poraz u Splitu, u gradu u kojemu je na vlasti. Teški nerad i nesposobnost pokušava prikriti "obračunom" s televizijskom divom i ona mu je izgleda kriva za njegov osobni neuspjeh kao organizatora. Sasvim je očito da će vodstvo HDZ-a ići u rješavanje takvih nesposobnih koji svojim neradom prijete da će sve to ponoviti i na ostalim izborima. Toliko je neinteligentan da svojim izjavama zaziva pažnju javnosti ali i onih kojima je stalo do HDZ-a. Očekujem da će uskoro junačina potražiti novo utočište pod suknjom ili suverenista ili neovisnih za Hrvatsku, ako uopće žele kod sebe primiti svog očitog agenta u HDZ-u. Možda ga Most hoće?

BA
bazinga
11:21 28.05.2019.

šta če biti kad škorič sazna da miki maus ,pinokijo i pajo patak napadaju hrvatsku ,sigurno če tražit da se digne onaj jedan MIG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije