Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI DO PITANJA BEZ NOVCA
Povratak na članak

Školstvo besplatno, ali i testove plaćaju đaci

Roditeljima se na početku godine daje izbor – kupiti testove ili da ih sastavlja nastavnik

Komentari 7

Avatar NeNormalan
NeNormalan
12:27 17.09.2016.

Rastjerajte 100.000 uhljeba i opet ćemo imati besplatno školstvo i zdravstvo

VL
GO
gooniegoogoo
12:40 17.09.2016.

da li to znači da škole ne isplaćuju plaće, ne plaćaju struju, vodu, plin i sve ostalo. Ukoliko je tako tada je školstvo zaista bespplatno. U suprotnom je to školstvo na tuđi račun.

VL
MD
mozda_da_ne
18:04 17.09.2016.

Da u nekim skolama nema ni wc papira, a di sapuna, znaci higijena minimum, dijete mora nosit vlazne maramice, nemaju sp.dvoranu, sto je zalosno da preko zime i kisovito kad je ostaju u ucionici i vjezbaju, a sta ravnatelj-nista, a sto se tice testova, prve 2g uciteljica je imala primjerak i samo kopirala il nekad i sastavila, treca god moramo kupit testove ocito nestasica kopirnog papira. Drzava sve kao radi za dobrobit djece al mi roditelji to sve financiramo, financiramo njih, da nema nas obicnih nebi ni oni imali, oni to neshvacaju, jer nezele razumjet narod, neg jos nas i gaze, i samo govore daj daj nitko nepita jel imas i jel mozes, ne nego moras

VL
SA
sampras
14:13 17.09.2016.

?!?!? kako škola plaća čistačicu, struju, aute i tajnicu, iz iste vreće novaca se kupe i testovi - pa to im je primarna djelatnost! hoćemo li za koji dan dobivati račune za kredu ili grijanje? možda ovi talenti misle kako i OŠ mora biti profitabilna?! sve što treba za OŠ smo platili porezima.

VL
QU
queenbitch
15:42 17.09.2016.

u dva tjedna nastave dala sam cca 150kn za testove i zbirke...a sto me ceka do kraja god?! srecom je besplatno...

VL
AS
asbrkljacic
13:15 17.09.2016.

Ma skle su paravan za pranje novca.Ravnatelji u skolama otvaraju privatne biznise i trpaju novac u vlastite dzepove na nacin da su prema građanima "Tvrtke" a prema drzavi ustanove zalosno.

VL
ZA
zanzibar5
13:48 10.12.2016.

ako je nesto obvezno trebalo bi biti i besplatno pogotovo osnovnoškolsko obrazovanje tako bi roditelji mogli kupiti pristojnu odjecu i vise materijala za rad djeci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.