Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skliski kolnici

VIDEO Kombi s djecom sletio s ceste, djeca prebačena u splitsku bolnicu na pregled

Gornje Sitno: Školski kombi sletio s ceste kod Splita, djeca prevezena u bolnicu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
21.11.2023.
u 15:54

Djeca navodno nisu teže ozlijeđena, preventivno su prebačena na pružanje liječničke pomoći

Na cesti između Gornjeg Sitnog i Srinjina u blizini Sirotkovića sletio je kombi. Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je za Večernji list kako je dojavu o nesreći u mjestu Sitno Gornje zaprimila u 13.32 sata. Došlo je do slijetanja kombi vozila u kojemu je, prema informacijama kojima policija raspolaže, osim vozača bilo i petero djece. Na mjesto događaja upućeni su policija i hitna pomoć. Djeca su prevezena u splitsku bolnicu na pregled. 

Kako donosi Dalmacija danas, nisu teže ozlijeđena nego su preventivno prebačena na pružanje liječničke pomoći. Da nema teže ozlijeđenih doznaje i Hina u splitskoj policiji i klinici za dječju kirurgiju gdje su djeca zaprimljena. Osnovnoškolci iz škole Srinjine bili su u kombiju s vozačem koji ih svakog radnog dana kupi po okolnim mjestima i vozi u školu. "Sva su djeca u dobrom općem stanju. Imaju minimalne tjelesne ozljede, uglavnom se radi o udarcima i nema teških tjelesnih ozljeda", kazao je predstojnik Klinike za dječju kirurgiju splitske bolnice Zenon Pogorelić. Dodao je da će djeca biti "obrađena, kratko zadržana i opservirana te nakon dijagnostičke obrade ukoliko sve bude u redu najvjerojatnije otpuštena kućama".

U cijeloj zemlji pada kiša pa su ceste skliske i mokre, no još se ne zna koji je uzrok ove nesreće. Tijekom popodneva će na mjestu događaja biti obavljen očevid kako bi se utvrdio razlog. Promet se odvija naizmjenično uz regulaciju policije.

Ključne riječi

Komentara 4

GR
Greben
15:24 21.11.2023.

Sto je s mozgom u glavama sofera u Hrvatskoj?

Avatar Julbriner
Julbriner
15:21 21.11.2023.

Najbolje su one mogu još malo

Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:46 21.11.2023.

Koje su najbolje cjelogodišnje gume,za vožnju po mokrom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije