Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Školski autobus u Zagorju sudario se s automobilom: Prevozio je djecu u školu

Teška prometna nesreća kod Vrginmosta
Nikola Čutuk/PIXSELL
17.03.2023.
u 09:02

Očevici su ispričali kako nitko nije ozlijeđen, a djeca koja su bila u autobusu pješke su nastavila do obližnje škole.

Danas ujutro oko 7:20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus koji je vozio djecu u Osnovnu školu Sveti Križ Začretje. Kako neslužbeno doznaje Zagorje.com, autobus se kretao ulicom Marije Jurić Zagorke prema Trgu Hrvatske kraljice Jelene i pred samim trgom, na zavoju, sudario se s Opel Corsom, koja je s trga skretala prema Ulici Marije Jurić Zagorke u smjeru Krapine. U Opel Corsi, osim vozačice, bila je i suvozačica.

Očevici su ispričali kako nitko nije ozlijeđen, a djeca koja su bila u autobusu pješke su nastavila do obližnje škole.

- Dojavu smo zaprimili u 7,24 sati, a u prometnoj nesreći nema ozlijeđenih, već je nastala samo manja materijalna šteta. Policijski službenici PU krapinsko - zagorske obavljaju očevid, nakon kojeg će biti poznati uzrok i okolnosti ove manje prometne nezgode - rekli su iz PU krapinsko - zagorske.

Video: Amerikanci objavili snimku udara ruskog aviona u američki dron

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije