Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu tiskani?
Povratak na članak

Škola je počela, a imenici i dnevnici još nisu stigli

Đuro Baloević, predsjednik Splitsko-dalmatinskog ogranka Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola, kaže kako je ta dokumentacija i prijašnjih godina dolazila u zadnji trenutak, ali nije kasnila i nije mu jasno gdje je nastao problem...

Komentari 7

SH
Shaman
11:37 05.09.2017.

Ja nekaj ne kužim: svake školske godine se s nečim kasni, nikad ništa ne štima, kao da je početak školske godine neka prirodna katastrofa koju nikad nije očekivao. A rješenje je jednostavno: podijeliti pokoji otkaz onima koji nisu odradili svoj posao, pa će druge godine biti bolje.

VL
KS
krao_sam
12:01 05.09.2017.

iznenadila ih nova školska godina . kako samo dodje iznenada sram ju bilo.

VL
OB
ObrenM
12:45 05.09.2017.

U svakoj koliko toliko normalnoj drzavi ministar obrazovanja bi dao neopozivu ostavku,a ovdje Divljakusa ce se do zadnjeg daha boriti za"uhljebnicku"fotelju dobijenu za par dignutih prljavih ruku.

VL
RE
realisticki
12:41 05.09.2017.

S obzirom na pad broja učenika, u Odjelu korporativnih komunikacija "Narodnih novina" se nisu mogli dogovorit koliko stranica će imati dnevnici i imenici ove godine. Rukovoditelj Bojan Vinek je bio negdje na kavi, pa sada sve kasni.

VL
AV
avim
06:45 06.09.2017.

Dnevnici nisu došli jer ih treba platiti a Plenković hoda po Bosni i djeli Naše novce kao da su njegovi a našim školarcima padaju plafoni na glave

VL
AA
anita.antic44
14:17 05.09.2017.

nevjerojatno... još prije par dana je divjakica izjavljivala da nema vremena za čekanje, kreće ona punom parom naprijed, da kreće informatika, kreće projekt ( u čijoj izradi je sama sudjelovala i valjda očekuje da joj kapne koja lova, zato toto forsira) e udžbenici, a jadna nije u stanju osigurati uvjete ni iz austro-ugarske.... draga moja ministrice, naslikavanje vam očito, a i to vam je organizirao onaj mali potrčko koji skakuće stalno oko vas, ide, ali to bi od vas bilo to... odite i poklopite se ušima i zavucite se od kud ste i uletili na funkciju koju očito ne znate obavljati.... adio....

VL
DU
Deleted user
14:58 05.09.2017.

Kakav dnevnik? Pa zar ne koriste e-dnevnik već par godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.