Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna vježba

Skokovi kroz plamene krugove unatoč paklenim vrućinama

Vojna vježba kineskih vojnika - skakanje kroz plamene krugove
Reuters/ Pixsell
02.08.2013.
u 19:30

S vojnog poligona Wenzhou u pokrajini Zhejiang dolaze fotografije na kojima su pripadnici elitnih postrojbi kineske vojske koji tijekom vježbe prolaze kroz plamene krugove unatoč tako visokim temperaturama.

Iako posljednjih dana iz svih dijelova Kine dolaze vijesti o paklenim vrućinama i ekstremnim temperaturama koje ponegdje dosežu vrijednosti više od 70 Celzijevih stupnjeva, kineski vojnici ne daju se smesti. S vojnog poligona Wenzhou u pokrajini Zhejiang dolaze fotografije na kojima su pripadnici elitnih postrojbi kineske vojske koji tijekom vježbe prolaze kroz plamene krugove unatoč tako visokim temperaturama.

Dio je to demonstracije vojne snage Kine u povodu obilježavanja Dana kineske vojske.

>> SAD i Južna Koreja počeli vojnu vježbu, Sjeverna Koreja prijeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije