Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
depresivni radnik

Skočio u kavez sa tigrovima da bi se žrtvovao za njihove patnje

tigar
screenshot LiveLeak
17.02.2014.
u 14:30

Jinhai je na internetu napisao kako se osjeća depresivno kad vidi da ta veličanstvena bića žive u takvim skromnim uvjetima.

Kineski radnik Yang Jinhai (27), koji pati od depresije, prilikom posjeta Zoološkom vrtu u Chengduu uskočio je u kavez sa tigrovima te ga je zahvaljujući brzoj intervenciji čuvara jedan tigar uspio tek ogrepsti i ugristi.

Jinhai je često svoja psihološka stanja opisivao na internetu, a uoči incidenta u Zoološkom vrtu napisao je kako se osjeća depresivno kad vidi da ta veličanstvena bića žive u takvim skromnim uvjetima, da su zatvoreni i nisu u mogućnosti slijediti svoje prirodne instinkte, loviti i ubijati. Još je napisao kako će sebe žrtvovati te tako izraziti podršku tigrovima.

Kada je uskočio u kavez sa zvijerima one nisu odmah nasrnule na njega već su bile uznemirene. Ženka je čak pobjegla, a kada ih je 27-godišnjak počeo izazivati jedan tigar ga je ogrebao i ugrizao. Čuvari su brzo stigli i uspavali zvijer te izvukli Jinhaija iz kaveza. Sve se dogodilo pred zaprepaštenim posjetiteljima.

Susjedi i roditelji potvrdili su kako 27-godišnjak već neko vrijeme odlazi na psihijatrijsko liječenje.

>>Prvotravanjska šala: Ispričavamo se, tigar Demetrio nije pobjegao

>>Tigar se prvo oblizao, a onda krenuo prema praščiću...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije