Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNOS KINE I SAD-A
Povratak na članak

'Sklopite napokon sporazum o trgovini'

Najbogatije zemlje izvršile su u Osaki pritisak na Peking i Washington da se dogovore jer zbog njih pati globalno gospodarstvo

Komentari 3

I1
ing-12345
20:08 28.06.2019.

Ovo je sramotno. Navodno demokratska EU želi sklapanje trgovinskog sporazuma sa nedemokratskom komunističkom diktaturom Kinom.

VL
TO
Toni66
23:59 28.06.2019.

Trump je sudionike summita i novinare malo zabavio zaprijetivši u šali prstom Vladimiru Putinu: “Samo mi se nemoj miješati u predsjedničke izbore!”. Putin je pak američkom klaunu odgovorio smo budi poslušan kao i do sada i ponovo ču ti produžititi mandat ..... Al i me zato moraš posjetiti u Rusiji da se dogovorimo o detaljima...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:36 28.06.2019.

Ja neznam ljudi u kojem filmu zivite. pisete o komunistickoj Kini! Pa previse gledate filmove iz Holivuda. Pa ovdje se radi o poslu biznisu. Koce kog zeznuti. Kakvu Kinu spominjete na zapadu je demokracija profit i toje to. U kojimm zabludama vi zivite strasno zar nemate oci i nevidite. Ta demokracija i to dase izraz price za malu djecu..Vidite kako je Trump omeksa sa Putinom nije arogantan. A Vladimir kaze ta prica od Britanske premijerke ne vrjedi ni kopejke tj lipe.....Davno sam vam o tome pisao svi dolaze kod Vladimira na raport niste me slusali.Isto ko za Iran blabla nista od tog svega prosa vlak..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.