Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ NIJE VRIJEME ZA EUROPU

Škare Ožbolt: Hrvatska je slaba za ulazak u EU i on bi joj sada naštetio

Vesna Škare Ožbolt u Vinkovcima
GORAN FERBEZAR/PIXSELL
15.12.2009.
u 10:58

Nisam demagog već operativac, poručila je Škare Ožbolt u Vinkovcima upozoravajući na iskustvo u reformi pravosuđa dok je bila ministrica tog resora.

- Vrijednosti u Hrvatskoj su srušene i ja ih kao predsjednica želim obnoviti i vratiti, a ja to mogu jer nisam demagog već operativac. Imam političkog iskustva jer sam sudjelovala u mirnoj reintegraciji Podunavlja, ja sam za reforme što sam pokazala kao ministrica pravosuđa reformirajući pravosuđe što i danas mnogi građani osjete. Budem li izabrana za predsjednicu, nastavit ću istim tempom - rekla je predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt u Vinkovcima dodajući da se zalaže za gospodarsku regionalizaciju gdje će se znati koja regija što proizvodi. Drži kako je Hrvatska danas slaba za ulazak u EU i od ulaska u ovakvu stanju imala bi više štete nego koristi.

- Vlada je odustala od sređivanja popisa birača već će to učiniti nakon izbora, a zemlja koja želi ulazak u EU ne smije si takvo što dopustiti. Na popisu je više od 50.000 glasača viška iako smo do sada imali sedam predsjedničkih, parlamentarnih i županijskih izbora. Ni Mesić u 10 godina nije potaknuo to pitanje - rekla je Vesna Škare Ožbolt dodavši da su joj prioritet poticanje proizvodnje i izvoza i zaustavljanje uvoznog lobija.

Komentara 9

Avatar condor
condor
21:54 15.12.2009.

Gospođo Vesna, največa šteta među svim predsjedničkim kandidatima ste upravo vi.

BF
bono fox999
16:52 17.12.2009.

Uhićenje Željka Sačića je prava sramota ! Definitivno glasam za TUĐMANA jer jedini može prekinuti ovu igru udbomafije. Kad su 2000. neki govorili kako je sve što se događalo uvod u kriminalizaciju Domovinskog rata, \"vrli hrvatski\" mediji uvjeravali su nass da su to gluposti \"desničara, mračnjaka, ognjištaraca\" itd. No sve što su od 1998. naovamo govorili \"desničari\" (u svakoj pristojnoj zemlji zvali bi se patrioti) pokazalo se točnim

SU
superman
19:31 15.12.2009.

drugarice i drugovi ja sam jugoslovenka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije