Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petorica ga napala

Skalpelom 10 puta zarezali mirnog osmaša

virovitica napad (1)
Foto: Virovitički list
1/3
17.04.2013.
u 09:52

Slučajno se sudario s jednim mladićem pa su ga izvrijeđali, srušili i pretukli.

Petorica mladića usred dana napala su i nekoliko minuta skalpelom rezuckala po tijelu učenika osmog razreda Osnovne škole Vladimira Nazora u Virovitici. Maloljetnik je, kako neslužbeno doznajemo, policijskim istražiteljima tijekom ispitivanja rekao kako im nije učinio ništa što bi moglo potaknuti bilo kakvu njihovu reakciju. Misli da su ga napali samo zato što se slučajno sudario s jednim od njih.

Najprije su ga počeli vrijeđati, a zatim su ga srušili na pod. Sva petorica počela su ga udarati nogama, a jedan od njih izvadio je skalpel i počeo njime prelaziti po trbuhu i prsima uplašenog osmaša. Na sebi je imao dvije majice, jednu kratkih i jednu dugih rukava, koje su malo ublažile ozljede. Zarezali su ga desetak puta.

Napad iza učeničkog doma

Možda bi napad završio i s katastrofalnijim posljedicama da nije naišao stariji prolaznik. Kada je shvatio što se događa, počeo je vikati na napadače te je potrčao prema njima. Očito iznenađeni, odmah su pustili žrtvu i počeli bježati.

– Još tragamo za počiniteljima, a kako je riječ o maloljetnoj osobi, ne možemo davati nikakve druge informacije – poručili su kratko iz virovitičke policije.

Kako se napad dogodio iza učeničkog doma koji se nalazi oko 150 metara dalje od osnovne škole koju pohađa napadnuti osmaš, među Virovitičanima su počele kružiti priče kako su napadači upravo neki od učenika smještenih u domu.

– Policija je bila u domu i obavljali su neke razgovore, ali mogu vam potvrditi ono što su inspektori rekli meni, a to je da nitko iz doma nema veze s napadom na učenika – potvrdio je ravnatelj doma Staniša Žarković.

Nikad se nije potukao

– Dan nakon napada došao je u školu. Sva sreća, osim površinskih rana, nema ozbiljnijih ozljeda. Ne znam zašto bi ga itko napao, riječ je o učeniku s dobrim ocjenama. Nije jedan od onih najglasnijih u razredu, ali ne bih rekla niti da je povučen. Nikad se u školi nije potukao – rekla je ravnateljica Sanjica Samac.

>>Sukobili se jer mu je vršnjak na Facebooku napisao da je jadan

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije