Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka u naoružanju
Povratak na članak

Sjeverna Koreja traži vojnu "ravnotežu" s SAD-om

Pod Kimovim vodstvom Sjeverna Koreja lansirala je desetke raketa dok istodobno ubrzava program naoružavanja kojemu je cilj da Sjeverna Koreja bude sposobna pogoditi SAD moćnim raketama s nuklearnom glavom

Komentari 20

MA
Marvin
11:13 16.09.2017.

Bilo bi mu bolje da se pobrine za bolji standard svojih ljudi , ameri ako im se ne svida mogu reci cao Tramp , a ovi !!!!.

VL
IV
Ivan50
06:15 20.09.2017.

Kim je debeli prascic koji ne zna misliti.Na odgovor mocne USA necemo dugo cekati.odgovora nije bilo rsnije jer USA misli na Seul.

VL
MX
Mister X
11:25 16.09.2017.

Sve skupa nije nimalo dobro ako se ne krene u diplomaciju i razoružavanje ili nešto da pametni predlože neko rješenje inače smo svi spaljeni osuđeni na propast !!!!

VL
HR
hromcan
15:21 16.09.2017.

Umjesto da toliki novac ubridzguje u naoružanje bolje da kupi ljudima hranu.

VL
AA
aabbcc
10:54 16.09.2017.

Sada imamo i 6-u nuklearnu silu koja ce svijetu da garantuje demokratiju i suverenost narodima koji misle da ce ih drugi braniti od neprijatelja. Zlu ne trebalo ali biti ce i sedma, osma..

VL
MX
Mister X
11:22 16.09.2017.

Promislimo malo jače jer to sve istina ???? Šta da radi Rusija ??? Pod Kimovim vodstvom Sjeverna Koreja lansirala je desetke raketa dok istodobno ubrzava program naoružavanja ""kojemu je cilj"""" da Sjeverna Koreja bude sposobna pogoditi SAD moćnim raketama ss nuklearnom glavom . Slažemo se sa ovim istina . Da ako ćemo čitati samo stalno što nam njihovi smrtni neprijatelji serviraju ... Međutim nema li pravo S. Koreja da se brani od opasnih susjeda sa kojima graniči a to su Kina i Rusija nuklearne sile ? Ne nema pravo !? OK: Pitanje je dali bi Rusi trebali nešto poduzeti ? Pod Ukrajinskim vodstvom Ukrajina se naoružava i udružuje sa najvećim neprijateljima Rusije sankcije izgladnjivanje Ruske djece dok istodobno ubrzava program naoružavanja ""kojemu je cilj"""" da Ukrajina se tako naoruža da bude uskoro "možda preko noći" sposobna pogoditi Moskvu moćnim raketama s nuklearnom glavom... Čim satrta Amerika , rat Rusija se ne smije pokazati nesposobna da se obrani na vrijeme od smrtnog zagrljaja ! Ipak su na granici dok je Kim daaaaalllleeeko od Amerike . Za Ruse je pitanje dali su i tu u Ukrajini zakasnili i da nisu već smrtonosne tomahavke sa hidro glavama zakopane i čekaju da NATO starta obranu - ???

VL
Avatar Car75
Car75
10:11 16.09.2017.

Kim je i te kako falio danasnjem svijetu. Mora netko imati dovoljan arsenal oruzja,a istodobno biti dovoljno lud da isti upotrebi. Netko doista mora amere spustiti na zemlju i natjererati ih da neizlaze iz njihove jeb...ne zemlje kako bih prevaspitavali druge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.