Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAGANDNI RAT

Sjeverna Koreja ispalila A-bombu i sravnila Washington sa zemljom... Kakav video!

propaganda
Foto: Youtube
26.03.2016.
u 13:59

Film "Posljednja prilika" pojavio na internetu samo dan nakon što je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un naredio uvježbavanje artiljerijskog napada na Seoul

Novi sjevernokorejski video prikazuje kako se Washington nestaje u pepelu nakon nuklearnog napada podmornicama na glavni grad Sjedinjenih Američkih Država. Dakako, riječ je na sreću samo o najnovijem uratku sjevernokorejsrkih propagandista.

Četverominutni klip, sasvim prigodno nazvan “Posljednja prilika", postavljen je na YouTube kanalu DPRK Today. 

Video provodi gledatelje kroz burnu povijest korejsko-američkih odnosa, prikazujući događaje poput Korejskog rata s početka pedesetih godina prošlog stoljeća, ali i najnovije padove u nikad dobrim odnosima između dviju zemalja. Potom slijedi masovna topnička paljba, praćena prizorima uzlijetanja borbenih zrakoplova i isplovljavanja bojnih brodova.

Film završava ispaljivanjem rakete iz podmornice, njenim letom kroz oblake, sve dok ne stigne do američkih obala i udari u Washington. Nuklearni napad savršeno pogađa u samo srce Amerike.

Ovaj propagandni uradak pojavio se na internetu samo dan nakon što je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un svojim trupama naredio uvježbavanje artiljerijskog napada na Seoul.

“Ako nas neprijatelj izazove, naše će topništvo nemilosrdno uzvratiti i sravniti Seoul u prah i pepeo”, priprijetio je Kim Južnojj Koreji, izvijestila je državna novinska agencija KCNA.

Napetosti na Korejskom poluotoku ne jenjavaju otkako je Sjeverna Koreja u siječnju i veljači lansirala rakete koje mogu nositi nuuklearne glave. Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda uzvratilo je oštrim sankcijama, dok je Južna Koreja inicirala vojne vježbe s Amerikancima, simulirajući amfibijski napad na svog sjevernog susjeda.

>> Sjeverna Koreja ispalila nove rakete kratkog dometa

Komentara 23

Avatar Matija22
Matija22
15:28 26.03.2016.

hahahaha koja sprdačina od države, tamo siromasi pogledaju video pa slave onog Kim Jong-un i jedu travu ,a vođa se samo samo deblja i pije američki viski

Avatar jumanji
jumanji
14:47 26.03.2016.

koja komedija ,😂

ST
Startrack
15:54 26.03.2016.

A vidi nam ovog "Intera". Mrzi covjek sve sto je Zapad. Nadam se i dasi ostao kuci da nikad nisi azilj trazo na Zapadu. Laj do mile volje ko ti brani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije