Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenzije
Povratak na članak

Sj. Koreja ispalila balistički projektil, hoće li Trump odgovoriti?

Testiranje je došlo u trenutku kada je američki državni tajnik Rex Tillerson upozorio Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda (UN) kako neuspjeh u suzbijanju nuklearnih i balističkih raketnih programa Sjeverne Koreje može dovesti do "katastrofalnih posljedica". Američki i južnokorejski dužnosnici izjavili su kako je test izgledao kao da nije uspio, što je četvrto neuspjelo testiranje od ožujka.

Komentari 2

HO
homofob
07:45 30.04.2017.

vakako da ce odgovoriti, jedino je pitanje kako I kako brzo. Dosada je troje negovih predhodnika islo na bucka I njegova oca blago, nasjedali na obecanja i kupovali lazi da ce Sjeverna Koreja prestati s razvojem raketa, bombardiranjem ribarskih naselja na jugu i otimanjem ili potapanjem juznjackih ribarskih I vojnoh brodova.Blaga politika je dovela do toga da bucko sada ima nuklearnu bombu i zasada nepouzdane projektila ali ocito je da on uci i napreduje. Pitanje je trenutka kada ce nekome spustiti nuklearnu bombu na glavu. Trump ne izgleda kao mlohavi politicar, vjerojatno ce Kinezima dati jos malo vremena da pokusaju s uvjeravanjem (makar sumnjam da su Kinezi iskreni jer su u veljaci obecali obustavu kupovanja S K ugljena a u kineskim lukama jos uvijek istovaruju nove posiljke) a kada pripremi sta mu treba vjerujem da ce unistiti nuklearna postrojenja ali prije toga neutralizirati konvencionalnu artiljeriju koja je razmjestena u pojasu of oko 2-4 km sirine i 25-35 duzine uz granicu s jugom. Za napad ce vjerojatno koristiti krstarece projectile a ukoliko se odluce za radarima slabo vidljive avione onda ce morati pricekati najmanje 10-tak dana za noci bez mjeseca. Sve cemo vidjeti I suti.

VL
DU
Deleted user
07:53 30.04.2017.

Pa amerika nece uciniti nista,jer je ona "demokratska"drzava,i vidi da S.Koreja tetira rakete na svom podrucju,i ne napada nigdje nikoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.