Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obama o stanju nacije
Povratak na članak

Sjedinjene Države više ne bi trebale biti svjetski policajac

Americi je bolje nego 2008. i zato moramo gledati u budućnost

Komentari 21

ST
stojance
21:55 14.01.2016.

obama je dobitnik nobelove nagrade za mir...a odkada postoji amerika ,svijet nikada nije bio u takvom kaosu kao sada i 20 god prije

VL
TO
tokito
22:07 14.01.2016.

super hik !...da je pomagao sisiju u egiptu, sada bi sisi visio,a mursi ne bi bio u zatvoru

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:59 14.01.2016.

Od kada je lik na slici usao u Bijelu Kucu, zapoceo je 7 ratova i 2 nastavio, neke otvorene a neke prikrivene pocevsi od Pakistana, nastavio Afganistanki, zapoceo novi u Iraku, Jemen (uz Saudijsku Arabiju), Sirija, Libija, Ukrajina, Somalija, a da ne govorimo o provokacijama u Juznom Kineskom moru, Koreji I pokusajima rusenja vlada Venecuele, Argentine I podrske pucisti Sisi-ju u Egiptu gdje je uspio u rusenju vlade. Udvostrucio je dug koji je kada je on usao u ured bio nesto vise od 9 triljuna a sada ce za koji dan probiti granicu od 19 triljuna. Prosjecni prihod po obitelji je pao za nekoliko tisuca dolara godisnje dok su svi novotiskani novci zavrsili na racunima I onako prebogatih bankara da bi zakrpili njihove dugove. Dovoljno je samo usporediti realnost s njegovim izmisljotinama I sve je receno.

VL
DU
Deleted user
00:01 15.01.2016.

a lik klasicni ratni zlocinac. 90% ljudi ubijenih sa dronovima su bili civili koji nikakve veze nisu imali sa terorizmom I teroristima. a on je osobno podpisao svako odobrenje za dronove kad bi isli nekoga ubiti.

VL
DU
Deleted user
23:59 14.01.2016.

cuj nebi trebale, pa ko ih je na prvom mjestu ovlasti da budu svjetski policajac, u cije ime za koga.

VL
NE
Nepokolebljiv
23:20 14.01.2016.

Za nekoga tko glumi novinara i proveo je u Americi o drustvenom trosku mnogo godina bi trebalo biti razlucivo da "State of the Union" nema veze s NACIOM! Radi se o JEDINSTVU americkih DRZAVA! Radi se o gradanima razlicitih drzava (Ameri jako pridaju vaznosti svojim drzavama u kojima zive i one su im u nekim principima dovoljno vazne da bi se upustili u rat s ostatkom Amerike - konacno radi toga je Amerika jednom vec vodila gradanski rat - o pravima drzava koje federalna vlada ne bi smjela pogaziti ili ignorirati. Gradanski rat nije bio o crnim robovima nego o pravima drzava da same odreduju zakone koje im federalni Ustav daje na upravljanje ). Ili gospoja Seric nije tako neznalica u poznavanju gradanskog uredenja Amerike ali samo vise ne zna dovoljno hrvatski? Tesko da je zaboravila hrvatski!

VL
Avatar mason
mason
23:18 14.01.2016.

Razlika u prihodima tipicno socijalisticko mekalo.Koliko je ko ko sposoban,pametan i vrijedan tako i zaraduje.To i je kapitalizam koji je izgradio Ameriku.On bi neki socijalizam tipa Yugoslavija.

VL
MB
mockin_bird
22:29 14.01.2016.

najlakše je uprt prstom u nekog ...da vas pitam kako bi izgledao svijet bez amerike?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.