Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe za mito

Šišljagić stigao na tiskovnu konferenciju s burekom i jogurtom

šišljagić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/6
17.05.2014.
u 14:14

Odbacujem sve tvrdnje o primanju mita, poručio je predsjednik HDSSB-a.

- Odlučno odbacujem sve tvrdnje koje se daju iščitati iz priopćenja USKOK-a da sam na bilo koji način sudjelovao u nečasnim radnjama, posebno onome što se navodi primanju mita, uzimanju novca - poručio je pred novinarima u Osijeku predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

Večer prije stranačkom Predsjedništvu u pisanom obliku podnio je ostavku na svoju funkciju, a ponudio im je i mandat osječko-baranjskog župana uz obrazloženje da to smatra moralnim činom. HDSSB-ovci su to odbili te mu dali potporu. Šišljagić je ponovio kako su se svi poslovi u Osječko-baranjskoj županiji, kao i samoj stranci odvijali u kontinuitetu i sukladno propisima.

- O tome dovoljno govore revizije nad financijskim izvješćima svih godina - dodao je. Smatra,  također,  da  je  “trn u oku” političkim opcijama zbog svojega osobnog, ali i djelovanja stranke u cjelini i to od samoga početka, još 2005. godine.

- Stalno se  provlače  ovakvi  pokušaji  kompromitacije da se mene, kao i stranku prikaže kao kriminalnu organizaciju - rekao je.

PNUSKOK  je  prošloga rujna od Osječko-baranjske županije zatražio određenu dokumentaciju.  O  tome  ga  je  obavijestio  pročelnik.  U pitanju su bile potpore  koje  se,  kako  je  objasnio,  dijele uz uvjet i prema propisanim kriterijima, ali sve u pokušaju, napomenuo, blaćenja i kompromitacije.

- Ni jedan jedini put djelatnici PNUSKOK-a, USKOK-a ili drugih državnih institucija nisu mi se obraćali, od mene osobno nisu tražili obavijesti ili informacije, ali sam kao župan naložio da budemo na dispoziciji svim nadležnim službama - kaže Šišljagić koji je na izvanrednu konferenciju za novinare stigao s pladnjem bureka i jogurtom aludirajući na medijske napise kako je to dobivao uz mito.

>>Šišljagić podnio ostavku Predsjedništvu HDSSB-a!

Komentara 11

MO
moskito
15:39 17.05.2014.

Znate li vi koliko ima takvih politicara kao Sisljagic i koji su pojeli takav burek kao on a nikoga jos nije zabolio trbuh od toga. Nema nigdje na svijetu toliko i takvih politicara kao u kukuriku vladi koji toliko vole"burek". Ali znate ono "prisjest ce im"

Avatar petric1
petric1
22:34 17.05.2014.

Ovaj kapetan je ono ljiga žešča.On i njegov capo iz zatvora u Mostaru kriminalac Glavaš užas.

PI
piramida1234
22:23 17.05.2014.

Burek je poslan od njegovog predsjednikw koji cuva hrvatsku u bosanskom zatvoru. Kako ce se sada davati ljudima novci da glasaju za njih. Svaka cast drzavnim institucijama sto rade svoj posao i spase mlade od korumpirane i pokvarene gamade koja kupuju bureke s nasim novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije