Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporni tekst

Šišljagić: Protiv HDSSB-a vodi se prljava kampanja

vladimir sisljagic
Marko Mrkonjić/Pixsell
14.08.2010.
u 14:36

Današnji tekst "Htjeli Glavašu kupiti slobodu za 70.000 eura" u Jutarnjem listu, nastavak je prljave kampanje EPH i Nine Pavića kako bi skrenuo pozornost javnosti s neupitne i duboke svoje umiješanosti u aferu Hypo banke kaže Šišljagić.

Današnji tekst "Htjeli Glavašu kupiti slobodu za 70.000 eura" u Jutarnjem listu, nastavak je prljave kampanje EPH i njegovog gazde Nine Pavića kako bi skrenuo pozornost javnosti s neupitne i duboke svoje umiješanosti u aferu Hypo banke čiji je bivši predsjednik uprave W. Kutlerer upravo uhićen od strane austrijskih vlasti, stoji u regairanju predsjednika HDSSB-a dr. Valdimira Šišljagića. Kako dodaje, istina je posve drugačija nego li stoji u tekstu.

- Saborski zastupnik Ivan Drmić još je 24. srpnja, dakle prije tri tjedna, a tjedna dana prije objave presude Vrhovnog suda protiv B. Glavaša, prijavio policiji i Uskoku reketarenje kojim se u zamjenu za novac, nudi mogućnost ishođenja pozitivne presude za B. Glavaša. Drmić je čak ponudio Uskoku da bude ozvučen prilikom idućeg susreta s tom osobom – navodi Šišljagić.

Iz Uskoka su, dodaje, naložili Drmiću da u interesu istrage prijavu drži u strogoj tajnosti. I dok se Drmić toga držao, obveza tajnosti nije vrijedila za Uskok koji se "u svrhu političkog obračuna, tendeciozno i djelomično putem svog biltena EPH, stavio u funkciju dalnjeg progona B. Glavaša, ali i aktivnu funkciju progona HDSSB-a".

- Upravo iz činjenice da nije učinio kazneno djelo već je vjerujući u pravosudni sustav želio pomoći institucijama u brobi protiv organiziranog kriminala HDSSB stoji čvrsto uz svog zastupnika – zaključuje Šišljagić podsjećajući da je upravo Jutarnji, čak 27 dana prije presude Vrhovnog suda najavio da Glavaš neće biti oslobođen, ali će kazna biti promijenjena.

Unatoč svim prijetnjama, ucjenama i pokušajim kompromitacije, HDSSB neće odustati od najvaljenog zahtjeva za otvaranje rasprave na jesenskom zasjedanju Sabora i pokretanja krim obrade o više stotina milijuna kuna neplaćenih obveza EPH uz blagoslov politike prema i tako sirmoašnom proračunu, ali i politički omogućene i proveden privatizacije Slobodne Dalmacije.

Tekst je prepun neistina i primarni mu je cilj moja javna kompormitacija – kaže i prozvani Drmić ponavljajući da je sve prijavio Uskoku.

- Priče o policijskom praćenju, prisluškivanju, mojoj žurbi da 8. kolovoza prijavim slučaj jer sam navodno otkriven ne odgovaraju činjenicama i kontekstu cijelog događaja – naglašava Drmić dodajući da ga od medijske kompromitacije više zabrinjava što mu se iz Uskoka nitko nije javio tri tjedna. Indikativno mu je i što mu se, nakon prijave Uskoku, nije više javila ni osoba koja je tražila novac.

 

Komentara 11

UJ
u je u mom srcu
15:37 14.08.2010.

šišljagiću hdssb nepostoji postoji branimir glavaš i zbog progona sam vam dao glas, kad prestane progon glavaša ja vam nikad glas neću dat

GR
Gradinar
18:23 14.08.2010.

Šišljagiću, niste smjeli pustiti da stranka postane osobna Glavaševa svojina. Ja nikada nisam čuo u životu da legalna i parlamanentarna stranka otvoreno ne prihvaća stajališta svoje države u sudskom procesu. U biti od kada je ova država ( kakva je god) jedino ste vi i SDSS javno pokazali prijezir prema njoj dok ste sudjelovali u vlasti ( pri čemu mislim na svaku vlast, ne samo na nacionalnu, ali i na participaciju u Saboru). Ja Glavaša cijenim i cijeniti ću uvijek ono što je on simbolizirao u danima rata za Slavoniju. Ali, ako je ubio, neka odgovara. Ovo što on sada, i već odavno radi, nema veze sa domoljubljem niti na bilo koji način sa borbom čovjeka za slobodu svoje zemlje. Jel on branio Osjek radi toga što je mislioi da će pripasti njemu? Jel vaša stranka, njegova privatna? Jesu li vaši osobni odnosi interesno važniji od stranke i države? Otišli ste predaleko, odakle nema povratka, a kampanju voditi i vi, tako vam se odgovara. Ponašate se kao diletant.

DO
dobravila
15:11 14.08.2010.

Šišljagiću , ti se prije svega moraš politički korektno boriti za interese svoje Slavonije ! Za interese svojeg slavonskog Hrvata .... Za interese svih koji u teško stradaloj Slavoniji žive teško i , od Zagreba , zaboravljeno . A dateško i , od Zagreba , zaboravljeno . A da će se tvoju stranku napadati , pa to je normalno . Čak i pomoću uskoka .... Zar se nije uskokov glasnogovornik uključio u predizbornu kampanju u korist Josipovića , a protiv Bandića . Bori se ti pošteno za svoju izbornu bazu , za hrvatske domoljube , pa se nemoj bojati rezultata na sljedećim izborima ... Jer se samo iza dobrog konja praši , a barem vi Slavonci dobro znate kako konj zaprašiti može !! To su i dušmani sa istoka itekako dobro osjetili . A to što piše Yutarnji .... ne mari za njega i njegove Yudine škude : taj list pjeva svoj labuđi pjev :)) ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije