Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VIROVITICI

Šišljagić poručio premijerki Kosor: Podnesite ostavku!

hdssb
Dragutin Šantoši
29.06.2010.
u 17:56

Pozivam premijerku Kosor, koja nije izabrana već ju je imenovao bivši premijer Sanader, da podnese ostavku i tako pomogne i Slavoniji i Baranji - izjavio je u Virovitici Šišljagić.

VIROVITICA – Na prigodnoj svečanosti otvaranja poslovnog prostora HDSSB-a u središtu Virovitice u utorak je predsjednik HDSSB-a i saborski zastupnik Vladimir Šišljagić novinarima govorio o prvim slavonskim regionalnim iskustvima, osiromašenju Slavonije i Baranje zbog loše Vladine politike te drugim aktualnim političkim pitanjima.

– Hrvatska se "krčmi" u Zagrebu gdje završava 92 posto novca poreznih obveznika iz cijele zemlje. Zbog loše politike, porasta zaduženja, propasti gospodarstva, zato što nije izvršena decentralizacija državne vlasti pa se o svemu i svačemu odlučuje u Zagrebu, pozivam premijerku Kosor, koja nije izabrana već ju je imenovao bivši premijer Sanader, da podnese ostavku i tako pomogne i Slavoniji i Baranji - izjavio je u Virovitici Šišljagić.

Govoreći o glasinama da Virovitičko-podravskom županijom vlada "strahovlada", Šišljagić je pozvao građane Virovitičko-podravske županije da se ne plaše "Jope" i drugih političara koji prijetnjama i "batinaškim metodama" žele odlučivati o njihovoj sudbini te da se, bez obzira kojoj političkoj stranci pripadaju, pridruže HDSSB-u i pomognu u političkom i gospodarskom jačanju najsiromašnije hrvatske regije Slavonije i Baranje.

 

 

Komentara 7

PG
praseca gripa
00:10 30.06.2010.

Oprostite,covjek je u pravu! Sto je slagao?

OB
-obrisani-
04:54 30.06.2010.

..o tome vec mjesecima pisem...!!!! ..Jedini spas za ovu zemlju je..... JOCO ako ti i tvoji pajdaši date ostavku i Hrvatska će vam biti zahvalna jer bi se spasila od propasti...!!!

HA
haman
10:27 30.06.2010.

a kaj se ovaj javlja dok je predsjednik njegove partije u bijegu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije