Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvorenom lokalu

Sisčanin (43) zatočio Bjelovarčanku (30) i pretukao je

lisice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.01.2014.
u 17:00

Četrdesettrogodišnjak je dovezao ženu u svoj ugostiteljski objekt u Frankopanskoj ulici koji trenutno ne radi. Potom je zaključao vrata, onemogućivši joj da izađe iz lokala, te ju desetak puta udario rukama

Policija je uhitila Siščanina (43) koji je prošlog petka zatočio, pretukao i lakše ozlijedio 30-godišnjakinju iz Bjelovara.

Kako navodi sisačko-moslavačka policija, četrdesettrogodišnjak je ženu dovezao u svoj ugostiteljski objekt u Frankopanskoj ulici koji trenutno ne radi. Potom je zaključao vrata, onemogućivši joj da izađe iz lokala, te ju desetak puta udario rukama. Nakon što ju je u 10 sati pustio van žena je događaj prijavila policiji. Obavljenim liječničkim pregledom utvrđeno je da je u ovom događaju zadobila lakše tjelesne ozljede.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nakon čega je protiv nasilnika podnesena kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode, a izrečena mu je i mjera opreza.

>>Petrinjac nožem, bokserom i metkom prijetio ženi smrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije