Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera e-mail

Sirijski predsjednik uhvaćen u e-mail preljubu

'assadmaqil_nnn_rad_190312'
''
19.03.2012.
u 20:01

Assad nepoznatoj crnki: Sve će ovo proći, opet će biti lijepo! Ona njemu: Jako si mi sladak!

Sirijski predsjednik Bashir al-Assad našao se u nebranom grožđu zbog e-mailova koji su nedavno \"procurili\" na internet, ali ne zbog poruka u kojima on dogovara isporuke oružja ili razmatra taktiku gušenja pobune. Ne strepi on zbog međunarodne zajednice, nego zbog vlastite supruge jer se pokazalo da je u posljednjih nekoliko mjeseci održavao i vrlo intenzivnu prepisku s najmanje tri žene, a jedna od njih čak mu je slala i svoje fotografije u prilično seksepilnim pozama.

Fotografije i pjesme

Zasad se još ne zna puni identitet zgodne crnke u ranim dvadesetim godinama, koja mu je 11. prosinca prošle godina poslala svoju fotografiju na kojoj je odjevena samo u bijeli grudnjak uz poruku \"Volim te\", no potpuno je jasno da Bashir nju vrlo dobro zna. Samo desetak minuta potom odgovorio joj je na poruku govoreći joj kako i on nju voli, a od toga su se dana tekstualne poruke između Bashira i nepoznate crnke intenzivirale. Jedno su drugome slali pjesme, linkove s Youtuba na kojima je bila romantična glazba libanonskog pjevača Fairuza, a Assad joj je nekoliko puta slao i darovne kupone kojima je moguće platiti skupocjeni nakit naručen preko interneta.

I dok je internet romansa sa zagonetkom crnkom vjerojatno najstrastveniji, svakako nije i jedini flert koji je sirijski predsjednik održavao u posljednjih pola godine. Zna se za još najmanje tri žene s kojima je flertovao e-mailovima. Jedna od njih je Sheherazad Jaafari, zgodna kći sirijskog veleposlanika pri UN-u.

– Toliko te puno, puno volim da mi neprestano nedostaješ, napisala mu je Jaafari prije nekoliko mjeseci. Otprilike tada PR-ovka Hadeel al-Ali poslala mi je mail s porukom \"Jako si mi zgodan, nedostaješ mi...\"

Lažne poruke

Istodobno dok je Assad izmjenjivao nježne poruke sa svojim obožavateljicama, njegove trupe sijale su smrt po Siriji, a borbe su se jučer rasplamsale i u samom Damasku. Iz Assadova ureda poručili su kako su e-mailovi lažni te da predsjednik nikada nije imao komunikaciju s ovim ženama, no još se ne zna što na sve kaže Bashirova supruga Asma.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:19 19.03.2012.

A da ta \"crnka\" ne radi kojim slucajem za CIA ili Mossad ili je samo vrbovana od njih ?!

XA
xaron
20:24 19.03.2012.

Assad je izvrsio telefonsku preljubu. Treba ga odmah u Hag da odgovara za ovaj zlocin.

CO
CONSTANTINOPOLIS
20:11 20.03.2012.

kakva patka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije