Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupljaju milijune
Povratak na članak

Sirijski pobunjenici primat će plaću za ratovanje

Svi koji prebjegnu dobit će novčanu nagradu za dezerterstvo, a SNV je priznat kao "legitimni predstavnik" Sirijaca

Komentari 18

ŠĆ
šćtrlj
11:25 02.04.2012.

metamorfoza od \"mirnog demonstranta\" preko pobunjenika - do plaćenika... kao gusjenica u leptira i ružno pače u labuda...

VL
TO
Toni50
12:01 02.04.2012.

a iako su neke zemlje glasno zagovarale ( ne usudi se napisati koje) da se sirijska oporba opskrbi oružjem, Turska i SAD nisu podržali tu inicijativu, jel one to odavno več zna se .....

VL
OB
-obrisani-
12:17 02.04.2012.

Povampireni i pomahnitali Zionizam ne pozna pojmove kao što su humanizam,etika i moral.Taj bolesni projekt kojeg su ustanovili Aškenazi Khazari,nema nikakvo uporište u čovjeku i onom što je dobro u čovjeku ,nego isključivo u zlu i svakom mogućem kriminalu.Njih vodii genetska,patološka pohlepa koja izvire duboko iz njihove izobličene i izopačene osobnosti.

VL
WA
wahr
12:04 02.04.2012.

Sirijski teroristi primat će plaću za ratovanje...a uz pomoc Amerike ce doci i na vlast. Gdje je sad onaj kvisling Picula sto je odradio svoje i dobio fotelju u EU parlamentu?

VL
IM
Immanuell
12:07 02.04.2012.

A-ha, sad kad su u Siriji službeno prestale borbe, osim pograničnih čarkanja, treba izazivati, gamad podanička je izgubila bitku.... Znači, ovi koji su u vojsci trebaju dezertirati iz svoje vojske, prodati svoju zemlju kako bi im slugani iz arapskih zemalja i SAD dali judine škude kao plaću za izdaju..... Ovo je zbilja tolika mizerija od strane Zapada, da mi se smije..... Toliko biti bez stida, bez časti, bez karaktera, uopće obraza, ovako se ogoliti pred svijetom i ne truditi se više sakriti iza ugroženih civila i ljudskih prava nego se otvoreno staviti na jednu stranu potpuno otkrivši karte..... Pitam se kako se Vesna Pusić - i ona je bila na tom sastanku glatkih primača u guz..u - može toliko spustiti da joj nije bitno tko joj ga stavlja?! Upropastila nam je jedinu priliku da ostanemo na naftnim poljima u Siriji tako što se svrstala na stranu izdajnika i luzera, ovo joj je jedina šansa da i ona svojim malim radom pripomogne, pa možda Assad ipak strada i INA se vrati..... Tjera me povraćati dok ovo pišem..... Znao sam da ima ljigavaca, ali da su gori i od kolovođe Hilary Clinton, e to vidite nisam znao. Živio sirijski narod! Živio Bashar - el - Assad!

VL
CI
cicibela
13:12 02.04.2012.

Ovo je jako dobro, koliko god to čudno zvučalo. Dobro je zato što se imperijalna aždaja javno razgolitila, i to iz očaja jer gubi moć i globalnu kontrolu. na svim poljima. Više nema vremena maskirati svoju agresiju, ni pravdati je voljom sirijskog naroda. Car je gol i pretvara se u strašilo od slame!

VL
PR
&primjedba
14:56 02.04.2012.

u 12:04h wahr je napisao/la: Sirijski teroristi primat će plaću za ratovanje...a uz pomoc Amerike ce doci i na vlast. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A sto, ako kojim slucajem, Sirijci za sebe zele nesto drugo od onoga sto imaju?!? Ako se je njima Assad popeo na vrh........ ??? Nemaju li oni pravo, poput Hrvata ili Slovenaca, da promijene svoji vladu, svoj sistem?! Nadam se, da ce ga se jednog dana... docepat zivog (Assada, iako u to sumnjam, nije on poput Pukovnika) i razapet ga zivog... ili mu dati stangu vrit, na kojoj ce se vijoriti zastava ~ nove Sirije!

VL
FU
funkipuppi
15:21 02.04.2012.

A zakaj su pobunjenici dobri decki a vladini vojnici nisu? Pobunjenici se bore za slobodu to razmem ali zakaj vlada napada narod? Tu nekaj smrdi.

VL
IM
Immanuell
15:23 02.04.2012.

@primjedba, ako ti vidiš sličnost borbe Hrvatske za oslobođenjem i situacije u predratnoj Libiji ili sadašnjoj Siriji, trebaš još jako puno učiti, primjećivati i sam donositi zaključke. Naime, ove dvije situacije nemaju ama baš nikakve poveznice, ni 1%! Ono što se u nas ili u Bosni događalo i ono što se desilo u Libiji, te ono što se pokušava isprovocirati u Siriji je različito kao nebo i zemlja, lega.

VL
FU
funkipuppi
15:30 02.04.2012.

Hrvatska, Libija, Sirija - 100% isto. Isto je i Poljska, Rumunjska, Madzarska ali ne ali malo manje jer nije bilo rata. Isto je i Srbija, Irak, Afganistan 100% ali malo vise jer su tu orvoreno pocinili agresiju Sve su to agresije od strane Rothschilda koje imaju zadatak zavaditi pa vladati i kolonizirati i oteti sva bogatstva ukljucujuci ljude koji sada ratuju za njih da bi mogli zaraditi novac za zivot,

VL
UK
Ugo Kajvez
15:47 02.04.2012.

The Kofi Annan peace plan calls for a cease-fire on \"both sides\", while failing to acknowledge that foreign forces from NATO countries are involved in the conflict, on the \"side\" of the \"opposition\". . Michel Chossudovsky - 2012-03-29

VL
UK
Ugo Kajvez
15:50 02.04.2012.

REvolucije nikada, ... nikada nisu započete same po sebi unutar neke zajednice, ... uvijek su započete izvana ............... primjer su najpoznjatije: - Francuska rev. ........... financirali je englezi - Boljševička ................. financirali je zap bankari . a ima ih još ...........

VL
WA
wahr
16:02 02.04.2012.

02.04.2012. u 14:56h &primjedba je napisao/la: ----- Dakle za ove teroriste ne vrijedi glasanje, visestranacarje, demokracija, parlamenat, opozicija...Imaju li oni politicki program? Jesu li oni za lijevo, desno ili placenici Amerike za americke interese? Vec su unaprijed proglaseni buduca vlast od Saudijske Arabije koja promice terorizam sirom svijeta i od Amerike koja nadodava neprekidno zvijezde na svoju zastavu. Sto bi rekao na ovo Picula....dobro je on sebe skucio koroch .....

VL
WA
wahr
16:03 02.04.2012.

02.04.2012. u 15:23h Immanuell je napisao/la: @primjedba, ako ti vidiš sličnost borbe Hrvatske za oslobođenjem i situacije .. --------- koja slicnost? Iz Libije ne idu na sudjenje u Haag.

VL
WA
wahr
16:05 02.04.2012.

02.04.2012. u 15:30h funkipuppi je napisao/la: ------ Tako je u pravu si sve je to isto Iza svega toga su Gospodari Kaosa - Britanija i Amerika

VL
CI
cicibela
16:53 02.04.2012.

Gle čuda, u Bahrein-u vrijede sasvim suprotna pravila nego u Siriji! Tamo \"zapadna demokracija\" pomaže vladajućima, a na pobunjeni narod šalju strane trupe (Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati). O situaciji u Bahrein-u nema senzacionalističkih napisa, ni izvješća u medijima.. Nitko ne trči u pomoć napaćenom narodu, niti prijeti mrskim vlastodršcima, iako nemiri traju već više od godinu dana. Ovdje je Zapad odavno \"pripitomio\" bahreinsku naftu i bankarski sustav, pa nema potrebe za dodatnom demokratizacijom zemlje.

VL
DA
damocles
17:39 02.04.2012.

hm, novi nacin ratovanja da bi se doslo do crnog zlata. veoma lukavo

VL
OB
-obrisani-
17:50 02.04.2012.

02.04.2012. u 17:45h ...Marsijanac je napisao/la: A što nije lažno i namješteno ? Sve sami holivudski meštri !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.