Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA SVIH BITAKA

Sirijska vojska: Borba za Alep je u završnoj fazi. 'Pobunjenici se moraju predati ili umrijeti'

Sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.12.2016.
u 23:39

General-potpukovnik Zaid al-Saleh, šef lokalnog sigurnosnog vijeća, rekao je da pobunjenicima nije ostalo još puno vremena

Sirijska vojska tvrdi da je bitka za Alep u završnoj fazi nakon što su njihovi pripadnici na jugu grada doveli pobunjenike na rub poraza, piše BBC.

General-potpukovnik Zaid al-Saleh, šef lokalnog sigurnosnog vijeća, rekao je da pobunjenicima nije ostalo još puno vremena te da se moraju "predati ili umrijeti".

Vjeruje se da je u pobunjeničkoj enklavi ostalo i više desetaka tisuća civila. Rami Abdel Rahman iz Sirijske promatračnice za ljudska prava, čije je sjedište u Velikoj Britaniji, rekao je da su u tijeku masakri te da međunarodna zajednica treba pronaći utočište za civile.

>> 'Alep je stvarna točka preokreta ovog rata, jednaka Staljingradu'

>> Guverner provincije Homs potvrdio za Večernji: Islamska država ponovno zauzela Palmiru

Komentara 57

Avatar lvan12
lvan12
01:10 13.12.2016.

Krenule su laži, kebabđenica iz UK javlja o masovnim ubojstvima civila i pobunjenika od strane sirijske vojske... Ali činjenica je da vojska još uopće nije niti ušla u dijelove grada iz koje su štakori pobjegli!!!

DU
Deleted user
23:51 12.12.2016.

Al Putin natambura ove zapadne saveznike u Alepu...............

GV
golub Vaso
01:26 13.12.2016.

podrška sirijskoj arapskoj vojsci i predsjedniku Basharu Al Assadu u oslobađanju države od terorista podržanih od zapada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije