Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U TIJEKU

Sirijac koji traži kćer registriran je i u Crnoj Gori – također bez djeteta

Sirijac
Twitter
27.09.2018.
u 13:44

Službeno je upitan i Sektor granične policije Crne Gore o tome je li zabilježen ulazak Sirijca G. W. u Crnu Goru te je li s njime bila njegova petogodišnja kćer

U RTL-ovoj emisiji Potraga jučer je objavljena informacija Službe za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine u kojoj stoji da je 43-godišnji Sirijac G. W. 30. kolovoza 2018. registriran u BiH te da je tada izrekao namjeru podnošenja zahtjeva za azil, no s njim nije bila njegova 5-godišnja kći Allsa. 

Službeno je upitan i Sektor granične policije Crne Gore o tome je li zabilježen ulazak Sirijca G. W. u Crnu Goru te je li s njime bila njegova petogodišnja kći, prenosi RTL.

"G.W., državljanin Sirijske Arapske Republike, registriran je prilikom nezakonitog prelaska državne granice Crne Gore iz pravca Republike Albanije dana 23. 8. 2018.godine, kada je i smješten u Prihvatilište za strance. Pošto je imenovano lice izrazilo namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnu zaštitu nije pokrenut prekršajni postupak zbog nezakonitog ulaska na teritoriju Crne Gore. Isti je predan službenicima Centra za prihvat, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, na dalju nadležnost. Također, na teritoriju Crne Gore od strane pripadnika Uprave policije nije registriran nitko od članova obitelji G.W., tako ni kćer Alisa", piše u njihovu odgovoru. 

Podsjetimo, G. W. tvrdi kako ga je hrvatska policija na području Plitvica odvojila od petogodišnje kćeri i vratila u Bosnu, dok je malena Allsa ostala s iračkom obitelji i skupinom migranata u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar RuAF
RuAF
14:05 27.09.2018.

Udruga "Dobrodošli" na aparatima.

PR
prajdali100
14:07 27.09.2018.

Ovaj Sirijac je usput izgubio 100.000 djece.Tko zna, možda se kupe na svjetlo ? Može li Maja Sever ikako pomoći ?

PR
prajdali100
14:10 27.09.2018.

Kažu da će ovog Sirijca " dražesni" Aca zvati u Nedjeljom u 2.Uvodni prilog će raditi prelijepa Maja.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije