Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE UHIĆENIH
Povratak na članak

Širi se snimka tučnjave u Dubrovniku: Maloljetnik tukao drugog, ostali snimali

Uhićene su dvije maloljetne osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela nasilničkog ponašanja

Komentari 1

BS
Berekin ST
08:23 13.04.2024.

Vise puta sam svjedocio sutuaciji di dominantniji djecak tuce ili maltretira vrsnjaka ili mladjeg djecaka a skupina se ne mijesa ili podrzava nasilnika. Oba puta sam se umjesao s falsim gardom kao da cu se umjesati i spasio djecake ali... sto da odgovori? Sto da me napadne... smije li se odrasla osoba uopce fizicki reagirati protiv maloljetnika? Ti nasilnici su kukavice... bez problema napadaju kad su dominantni ali da dobiju trisku znaju da pravo stiti njih... ugrozeno dite je naojosjetljivija skupina bez obzira na na dob napadaca... sto uciniti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.