Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njiemci pozvani na spas demokracije

Širi se fronta tihe većine iz političkog centra koji traže zabranu AfD-a: Nacisti, ne hvala

18.01.2024.
u 23:04

Desni autokrati napali su bit Republike. Žele Njemačku pretvoriti u državu poput Rusije i za to se sustavno pripremaju, kazao je vicekancelar Robert Habeck

Komentara 25

GO
goran2hr
23:14 18.01.2024.

Ej, pazi, "tiha većina"? Tko je većina ili manjina, vidi se tek nakon poštenih izbora ili referenduma. Kada bi ljevičari i globalisti vjerovali kako su većina, pustili bi u Njemačkoj AfD, u SAD-u Trumpa, da propadne na izborima. Ali očito ne vjeruju, boje se izbornih rezultata, pa histeriziraju i prizivaju zabrane.

LU
Lumumba
23:35 18.01.2024.

Dakle demokracija je po novoj definiciji sustav u kome postoji samo jedno mišljenje. Sve izvan toga je kažnjivo i zabranjivo?

LL
lijepa_li si
23:19 18.01.2024.

tko drugčije kaže, kleveće i laže.. zar može demokratskije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije