Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINA

Sirena iz Šangaja odvlačila u krevet diplomate

kin
09.03.2011.
u 20:13

Aferu je razotkrio Kineskinjin ljubomorni muž koji je posumnjao u svoju suprugu jer je imala dobre odnose s diplomatima

Južnokorejske su novine jučer objavile fotografije fatalne Kineskinje koja je spavala s južnokorejskim diplomatima u Šangaju. Tri diplomata ljubovala su s istom ženom koju je tisak prozvao “sirenom iz Šangaja”. Ona je svoje dobre veze s njima iskoristila kako bi se domogla viza za kineske radnike. Od njih je dobivala i povjerljive informacije, poput brojeva mobitela visokih južnokorejskih političkih dužnosnika.

Cijelu je priču otkrio njezin ljubomorni suprug, koji je uspio doći do vlade u Seulu i požaliti im se na vrlo bliske odnose svoje supruge s diplomatima. Nakon tog upozorenja južnokorejska je vlada pokrenula istragu unutar svojeg konzulata u Šangaju.

– Nakon što smo dobili obavijesti, istražili smo tu aferu, a rezultate smo prošlog mjeseca predali vladinim agencijama – kazao je dužnosnik iz premijerova ureda. Tri ministarstva iz kojih su dotični diplomati – vanjskih poslova, gospodarstva i pravosuđa – trenutačno vode vlastite istrage, dodao je on.

Diplomati su nijekali da su s femme fatale bili u vezi. No, jučer su zašutjeli kad su vidjeli dnevne novine s fotografijama na kojima su s ljubavnicom.

Ključne riječi

Komentara 6

XY
xyzeeee
07:13 10.03.2011.

da i šta je pjesnik ovim htio reči

OR
orisis
10:34 10.03.2011.

,Janko;muzh joj je losh bussinessman a treba biti posebnog kova i postati zhenin svodnik...

OB
-obrisani-
10:50 10.03.2011.

Za ovakve vijesti uvesti rubriku \"Ševa diplomacija\". ;o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije