Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA OD 40 MILIJUNA KM
Povratak na članak

SIPA istražuje aferu koja je ugrozila izgradnju plinovoda u BiH s Hrvatskom, a zbog koje je raskinut ugovor s Mađarima

Otkrivamo kako su istražitelji državne agencije počeli provjere zašto se prešlo na Turski tok te jednostrano raskinulo ugovor s Mađarima, čime je nanesena šteta FBiH od 40 milijuna maraka

Komentari 5

DU
Deleted user
12:59 14.10.2022.

Kaže Plenković da je pozivanje kriminalca Kovačevića na atikorupcijsku sjednicu podjedako da obiteljskog nasilnika zovete na skup protiv obiteljskog nasilja, naime vodeći se njegovom logikom onda niti HDZ kao kriminalna organizacija ne može se boriti protiv kriminala, odnosno Plenković je sam sebi rupu iskopao.

VL
VO
Votum
13:57 14.10.2022.

Treba Herceg Bosnu učiniti neovisnom, u svakom pogledu, od Sarajeva, koliko god se može, energetski, financijski, administrativno. Bošnjaci prave rupe u zakonu za sebe, a Hrvati ih moraju iskoristiti maksimalno!

VL
ST
stomiovotreba
13:50 14.10.2022.

Sada treba ukljuciti HDZ BiH, pa ce sve biti posteno.

VL
DU
Deleted user
21:10 14.10.2022.

Pa da im kao i Srbiji zabranite koristenje istog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.