Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA IZ 2013.

Sinu srpskog moćnika kućni zatvor jer je autom ubio djevojku pa pobjegao s mjesta nesreće

Srpska policija
Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
07.10.2020.
u 10:27

Mitrović je vozeći džip marke BMW na pješačkom prijelatu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu, a nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće te se kasnije sam prijavio poliiciji u pratnju oca Željka

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika televizije 'Pink' Željka Mitrovića, osuđen je na 11 mjeseci kućnog zatvora uz elektronski nadzor jer je srpnju 2013. godine na pješačkom prijelazu pregazio 17-godišnju Andreu Bojanić i usmrtio je.

Osim toga, zabranjeno mu je upravljanje vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana, piše Nova.rs. Mitrović nije bio na izricanju presude.

– Proglašava se krivim što se 18. 7. 2013. godine u 22.45 na kolniku Ustaničke ulice nije pridržavao prometnih propisa i kretao se većom brzinom od dozvoljene koja je bila ograničena na 50 kilometara na sat i tom prilikom počinio teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa – obrazložila je sutkinja.

Mitrović je, naime, vozeći džip marke BMW na pješačkom prijelatu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu, a nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće te se kasnije sam prijavio poliiciji u pratnju oca Željka.

Komentara 6

DU
Deleted user
11:43 07.10.2020.

Hm, samo ono "srpski" zamijeniš sa "hrvatski" i dobiješ aktualnu sliku stanja u Hrvatskoj. Nema razlike, sa "percepcijom" ili bez nje.

PE
Perspektivan
11:02 07.10.2020.

Nesto mi zvuči poznato....

LI
liliZG
10:54 07.10.2020.

nema pravde za siromašne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije