Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.01.2015. u 11:00

Ministar Varga uz zamjenika, četiri pomoćnika i glavnu savjetnicu, trenutačno ima još 11 savjetnika

Siniša Varga, ministar zdravlja, osim po ulaganjima u sobu za sastanke od 1,2 milijuna kuna te u radni stol iz Danske vrijedan 89.810 kuna, među svojim kolegama ističe se i po broju savjetnika. Prema pisanju tportala, ministar Varga uz zamjenika, četiri pomoćnika i glavnu savjetnicu, trenutačno ima još 11 savjetnika, od čega šest običnih i pet posebnih. Varga tako ima više savjetnika i od premijera, ali i od svih drugih ministara, među kojima je nekim čudom i petero ministara koji funkcioniraju bez savjetnika. I bez skupog stola za kojim bi ih okupili.

Načelnik novcem općine na crno kupovao ilegalne dokumente

Alen Andreškić, načelnik općine Lopar, uzimao je 2012. i 2013. nezakonite pozajmice iz općinske kase, utvrdila je Državna revizija. Andreškić je od općine pozajmio 370.000 kuna u gotovini, a do revizije vratio je samo 10.000 kuna. Načelnik ne krije da je uzimao pozajmice, ali kako kaže za Novi list, to je bilo „za dobrobit Lopara“ jer je gotovinom kupovao dokumente koje općina nije mogla legalno otkupiti. Na načelnikovu žalost, bez računa se ne računa.

Čuljak prozvao kukavice u SDP-u da se bore za plaćice

Tomislav Čuljak, politički tajnik HDZ-a, izjavio je za Slobodnu da nitko u SDP-u neće rušiti Milanovića jer su „to sve kukavice“ koji će maksimalno odgađati izbore da im „potraju plaćice“. Trebaju nešto staviti i u čarapu za crne dane.

Zdvaja nad sudbinom 2000 jelena na Pantovčaku

Mladen Pejnović, predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, ozbiljno je primio najavu nove predsjednice da će zatražiti iseljenje s Pantovčaka i preseljenje Ureda u Visoku ulicu. Pejnović je u Globusu najavio izradu analize sadašnjih troškova Ureda i projekciju budućih troškova na novoj lokaciji, nakon čega bi Kolinda Grabar-Kitarović mogla donijeti konačnu odluku. Pejnovića u vezi s preseljenjem ne muče sigurnosni problemi vile u Visokoj već budućnost Pantovčaka. „Naime, nemam nikakvu viziju što da napravim s dvije tisuće jelena koji se sada tamo nalaze“, zdvaja Pejnović nad kolateralnim žrtvama selidbe predsjedničkog ureda.

Komentara 18

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:11 15.01.2015.

Jučer je tražio od vlade i da mu se kupi električni automobil u ministarstvo..čovjek živi u paralenom svijetu.

TH
than
11:39 15.01.2015.

Pa covjek treba savjetnike. Jednog za izbor automobila, jednog za stolariju, drugog za prisluskivanje, treceg za izbor skijaske opreme...

LI
liskovaca
11:09 15.01.2015.

nisu to savjetnici! To su uhljebi, paraziti i glasačka mašinerija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije