Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ETIOPIJA
Povratak na članak

Singapur, Australija, Kina i Indonezija prizemljile sve Boeinge 737 MAX 8

Singapur i Australija zabranile su u utorak sva slijetanja i uzlijetanja svih zrakoplova Boeing 737 MAX, a Indonezija i Kina prizemljile su sve svoje flote najnovijeg američkog modela zrakoplova

Komentari 3

OR
orao10
16:00 12.03.2019.

Ma kakvi ameri srbi bre prave najbolje avione i traktote

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:17 12.03.2019.

Pa stace daim ljudi ginu! Moraju dat zabranu. Ameri neznaju napravit avion kako civilni tako i vojni. Samo se ruse. nek uce od rusaili Njemaca kako se prave avioni. Evo gledam na TV stanici u Moskvi. Rusi prave tri broda ledolomca na atomski pogon. Velicine svaki skoro ko dva nogometna igralista . AQ Merkelova je rekla Amerin ucite od nas kako se auta prave. Pace i odvas neke zemlje kupovati,

VL
PL
@ploto@
19:31 12.03.2019.

U SAD se toliko krade novca koje korporacije dobivaju unaprijed za razvoj da od toga 2/3 niti ne vide razvoj ,nego završe u tuđim džepovima.Nigdje na svijetu nema toliko korupcije kao u SAD,gdje u Senatu i Kongresu sjede korporativni plaćenici koje nazivaju lobistima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.