Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranko Ostojić:

'Sindikati su pokazali pravo lice. Neka lijepo idu na izbore!'

Ranko Ostojić
Tomislav Miletić/PIXSELL
27.02.2014.
u 11:45

Lijepo idite na izbore, prije toga lijepo skupite potpise koji su vam za to potrebni i izađite na izbore - poručio im je Ranko Ostojić.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih posla Ranko Ostojić komentirao je danas prijetnje sindikata da će zbog nezadovoljstva predloženim izmjenama Zakona o radu početi prikupljati potpise za prijevremene izbore.

- Super. Sindikati pokazuju svoje pravo lice. Dobili su poruku od prve potpredsjednice Vlade, gospođe Vesne Pusić, a ja im šaljem istu poruku: Lijepo idite na izbore, prije toga lijepo skupite potpise koji su vam za to potrebni i izađite na izbore - poručio im je Ranko Ostojić.

Manje rječit bio je Ostojićev kolega ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras koji sindikalne najave da će početi prikupljati potpise za prijevremene izbore nije želio posebno komentirati. Rekao je tek da je rasprava o ZOR-u još u tijeku i ponovio im je poziv koji im je uputio i resorni ministar Mirando Mrsić da sjednu s njim za stol i iznesu svoje najbolje prijedloge.

>>Razmišlja li ministar Mrsić o ostavci? Evo što kaže

>>Pusić sindikatima o skupljanju potpisa za prijevremene izbore: To vam više neće proći!

Komentara 4

DU
Deleted user
12:52 27.02.2014.

Gad jedan bahati..... Slika i prilika cijele kukuriku-kokodak koalicije!!!

ĆA
ćaćaća
12:54 27.02.2014.

demokracija očajnički traži mozak...

BA
balic
12:56 27.02.2014.

E druze Ostojicu,da si svjestan onoga sto kazes ,sutio bi... Samo se bahati ,nitko nije siguran , ni vi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije