Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedni marš od Radničkog doma do Radničke
Povratak na članak

Sindikalni prosvjed 1. svibnja, do 2026. žele plaće od 1500 eura i minimalac od 750

Od sredine sljedećeg tjedna, najavila je, pa sve do sredine svibnja na ulice i trgove će aktivisti, koji će građane informirati o radničkim pravima.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:35 22.04.2022.

Ovi sindikati bore se samo za svoje guzice, njih nije briga za ljude zaposlene u privatnom sektoru koji financira javni. Naime ako mislite da vam nije dobro u državnoj firmi, odite radite kod privatnika pa organizirajte sindikate i prosvjedujte. Povraćaa mi se kada vidim Vilima Ribića, profesionalnog sindikalista.

VL
Avatar mofo
mofo
08:38 22.04.2022.

Di je vilim, u vili?

VL
DU
Deleted user
09:05 22.04.2022.

Slogan "Za Hrvatsku zadovoljnih radnika" je nešto nestvarno, jer dok se ne riješi tajkunstvo i sveopća kradež, teško ostvarivo. Možda za one koji sjede na dvije stolice, pa dobivaju poticaje za poljoprivredu, a rade u tvornicama ili druš. institucijama radi zdrastvenog i mirovinskog osiguranja. Međutim, to nisu i neće biti ti kojim je rad u tvornicama, uredima jedino zanimanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.