Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID
Povratak na članak

Sinčić: Skandalozno je i nedopustivo da je Jelenić mason

Najavio je da će Živi zid u proceduru predati zakon kojim će se pripadnicima masonskih organizacija onemogućiti da postanu dužnosnici u Hrvatskoj.

Komentari 2

DU
Deleted user
16:18 19.02.2020.

blacenje vlastite drzave u svijetu je isto tako skandalozno i nedopustivo...

VL
BE
bergorest
20:09 19.02.2020.

Znatno veći problem što je DORH izdanak, prikriveni nastavak UDBA-e . Dokaz tome su udbaški kadrovi bajić, cvitan, jelenić ...Do svih kriminalnih afera nije procesuiran ni jedan od brojnih komunjarskih kriminalaca, nije procesuiran ni jedan od brojnih udbaških, komunističkih zločinacaaca nakon 2.svj.rata, a svi znamo da ti zločini ne zastarijevaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.