Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezanje torte

Mladenci tražili sina da im fotografira vjenčanje, a kad su vidjeli ovu fotku...

venčanje ragbi
Foto: Imigur
22.10.2015.
u 16:46

Fotografiju je na Reddit postavio obiteljski prijatelj, a u opisu fotografije piše: "Moji prijatelji su nestrpljivi vidjeti fotografiju njihova vjenčanja koju im je snimio sin...."

Još jedna u nizu fotografija postavljenih na društvene mreže postala je viralna. Riječ je o fotografiji s vjenčanja jednog para koja prikazuje kako njihov sin, kojeg su zamolili da ih fotografira dok režu tortu, umjesto toga gleda četvrtfinalnu utakmicu ragbija između Walesa u Južne Afrike koja se odigrala u Twickenhamu prošlu subotu. Fotografija ima više od 500.000 pregleda.

Fotografiju je na Reddit postavio obiteljski prijatelj, a u opisu fotografije piše: "Moji prijatelji su nestrpljivi vidjeti fotografiju njihova vjenčanja koju im je snimio sin...."

Mnogo je komentara ispod fotografije, a koliko im je ragbi bitan, svjedoči najmanje jedan koji podržava sina smatrajući da je ragbi daleko bitniji od bilo kojeg vjenčanja. 

 

View post on imgur.com

>> Otkriveno koliko će Severina i Igor potrošiti na vjenčanje!

Ključne riječi

Komentara 16

RI
rikavac
17:25 22.10.2015.

odavno glu. . clanak nisam procitao i VL postali ste seoske novine,.

WB
Wiktor B.
18:33 22.10.2015.

Samo, tko je uslikao fotografa? "Večernjakovi" se novinarčići toga u prepisivanju nisu mogli dosjetiti!

Avatar KimYongSung
KimYongSung
10:21 23.10.2015.

Zar ste tako jadni da ovu "vijest" stavljate na pola ekrana??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije