Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac nema veze s tim
Povratak na članak

Sin američkog potpredsjednika ušao u ukrajinsku plinsku kompaniju

Robert Hunter Biden pravnik je po struci, koji će u Burisma Holdingsu, najvećem privatnom plinskom "igraču" u Ukrajini, raditi kao savjetnik za transparentnost, korporativno upravljanje...

Komentari 20

DU
Deleted user
12:03 15.05.2014.

A sta ste vi mislili,pa EU,Amerika su izprovocirali i pokrenuli Ukrajinske prosvjede i ovaj kolaps,da bih se ovi americki paraziti uvukli u Ukrajinu,gdje se moze dobro kod ovi ukrajinskih bezmoznjaka zarditi,i da bih se Ruski privredni i ekonomski uzlet usporijo,ili onemogucijo,jer Rusija,Kina……su vise nedostizne za ove zapadne lopove.

VL
KI
Kissinger
09:18 15.05.2014.

mora da je jak igrač-tatin sin! u startu će ukrajincima prodavati maglu umjesto plina.

VL
PL
@ploto@
09:29 15.05.2014.

Pozadina priče je da je Jatsenjuk već potpisao papire za prodaju plinskog biznisa i infrastrukture.Tek toliko da znate koja je svrha nelegitimne vlasti koju su oni tobože proglasil,legitimnom,nego zato da im potpiše sve što žele uzeti iz Ukrajine,a da vrijedi.Pa sad zamislite ruski plin,koji se isporućuje preko infrastrukture,kojoj je vlasnik američka iorporacija ili više njih.Što li EU o tome misli ? Oni žele u cijelom svijetu sve kontrolirati,ucjenjivati i uzimati novac.To i je najveća svrha tih korporativnih bandita i kriminalaca,Državni terorizam iza kojeg stoji država jer te korporacije i jesu ustvari država.Pljačkaška gamad i ništa više.

VL
RM
rmd3
09:39 15.05.2014.

Evo pravog lica sta amer oce od Ukraijne kontrolu plina te placanje tanzita a da evropljani placaju sve to amerima koji su napravili ovu krizu. Ameriku treba stavit pod sankcije i distancirat se od okupatrskih sila svako ko zadire uu suverenitet drzave i vodi samoinicijativne ratove netrebam poslovat s takvima .

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
10:04 15.05.2014.

Jedan francuski geopoliticar je jednom napisao - ''Pogledajte samo tko vam se doseli u zemlju nakon rata, cije banke i korporacije, tko vam pokupi svo bogatstvo, e pa ti isti su vam i orkestrirali rat.''

VL
PL
@ploto@
11:18 15.05.2014.

Kad bi se našao nadareni glazbenik pa da napiše riječi i glazbu za ovu situaciju.Imali bi svjetski hit ,a zvao bi se :"Ne,moj tata nema ništa s tim" !!

VL
OD
oltar domovine
09:44 15.05.2014.

OTAC NEMA VEZE S TIM Sin američkog potpredsjednika ušao u ukrajinsku plinsku kompaniju ps:stvarno tata nije znao nista o tome dok vecenji nije obavjestio ovu pricu !

VL
Avatar abcd
abcd
15:07 15.05.2014.

I sto ono kazu ovi preko bare? Da se ne mijesaju u unutarnje pitanje (svih) drzava? Ma kakvi!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:54 15.05.2014.

Glavno da je Rusija ta koja se mjesa u unutarnju politiku Ukrajine, s obzirom da su Viktorija Nuland, Joe McCain, John Brennan, John Kerry i Joe Biden s njegovim sinom Hunterom svi od prvog do zadnjeg Rusi i kao sto smo vidjeli pokusavaju destabilizirati Ukrajinu kako bi se financijski okoristili. Osim toga moram napomenuti kako je Janukovic bio taj korumpirani, za razliku od ovih postenjacina u Kijevu danas, sto se vidi iz prilozenog.

VL
Avatar reference
reference
14:24 15.05.2014.

otac nema veze s tim....ma da, on jejos u vrticu mastao da postane director u ukrainskoj "plinari".....okladio bi se da prije mjesec dana nije znao ukrainu na karti pokazati.

VL
Avatar reference
reference
14:25 15.05.2014.

ovo ja napisao jos jucer ujutro barem na pet postova...... Son of US VP Joe Biden appointed to board of major Ukrainian gas company. Hunter Biden, son of US VP Joe Biden, is joining the board of directors of Burismama Holdings, Ukraine’s largest private gas producer. The group has prospects in eastern Ukraine where civil war is threatened following the coup in Kiev. Joe Biden’s senior campaign adviser in 2004, financier Devon Archer, a business partner of Hunter Biden’s, also joined the Bursima board claiming it was like ‘Exxon in the old days’.

VL
SA
sampras
18:07 15.05.2014.

surprise, surprise, iza svega se krije lova haha, 1% Zapada, vlasnici Zapada voze ravno u rat a ostalih 99% bleje kao ovce i nas se ništa ne pita, mi smo tu da ginemo.

VL
MU
mudrilopov
18:38 15.05.2014.

Tata usao u Kijev prije 3 tjedna i rezultati se odmah vide, sin usao u Burisma Holdings najvecu Ukrajinsku plinsku kompaniju. Sve je to zbog "demokracije", a ne kao za vrijeme onoga korumpiranog Janukovica. Ovdje je sve cisto kao suza... Ha, ha, ha, ha, ha, ha... Euromajdan, Euromajdan, Euromajdan.... za narod. $ u dzep za izabrane tatine sinove.

VL
MU
mudrilopov
20:33 15.05.2014.

Ha, ha, ha... pa vise se cak niti ne trude prikrivati pljacku nego direktno postavljaju sina Joe Bidena par tjedana nakon sto je tata isao u Kijev dogovoriti pljacku Ukrajinskih prirodnih resursa. Bravo, tako treba, otvorenih karata.

VL
DU
Deleted user
17:30 15.05.2014.

I mi smo zazivali amerikance kad su nas srbi napali..Tko nam je kriv..

VL
TO
tomzag
08:28 16.05.2014.

Vi nama vlast, mi vama državno blago. Zaista, slava Ukrajini! Pokopaše je.

VL
SS
sokac sa drave
11:51 16.05.2014.

Kao kodnas tatini sinovi imaju sigurna mjesta za studirati,poslije osigurano u drzavnim sluzbama cak nemogu kao pioniri u jacem sportskom drustvu trenirati ako nisu tatini sinovi.Tako vode desnicari drzavu.

VL
BK
B Kosa
11:49 15.05.2014.

amerikacima i ovme bajdenu treba cestitat kada idu u ukrainu pomoci sada kada je zemlja u krizi zbog ruske agresje i otimacine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.