Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-OVCI GA POKUŠALI POTKUPITI

Šimunić u suzama: Mene optužuju da sam lažljivac... Ovo radim za svoje nećake, za svoju zemlju

Viktor Šimunić
Foto: Screenshot N1
1/2
26.01.2021.
u 11:00

Nezavisni vijećnik iz zagorskog grada Oroslavja emotivno je govorio o tome zašto je snimao HDZ-ova Žarka Tušeka

Viktor Šimunić, nezavisni vijećnik iz zagorskog grada Oroslavja koji tvrdi da ga je HDZ pokušao kupiti u zamjenu za podršku na lokalnim izborima, vrlo je emotivno o tome govorio za N1 televiziju.

Kazao je kako je pozvan na sastanke s više stranaka te ih je odradio sve, osim razgovora koji je inicirao HDZ-ov gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak.

– Ostale stranke su mi nudile ulazak u stranku… Zadnji sastanak nije bio takav – rekao je.

Objasnio je i zašto je snimao razgovor s HDZ-ovim Žarkom Tušekom. Šimunić kaže kako mu je Tušek rekao da bira što želi, koje pročelničko mjesto želi ili pak instituciju koju bi vodio.

– Čitao sam o aferama koje su se vezale uz Tušeka i odlučio sam da je tako najbolje napraviti – kazao je Šimunić te je istaknuo da to što je snimao razgovor nije bila klopka.

– Oni mene optužuju da sam lažljivac, a oni su pošteni. Kako su to mogli izjaviti, a znaju što su napravili. Možda je to njima normalno. Ljudi, to nije normalno, nije normalno nuditi takve funkcije... Ovo radim za svoje nećake, za svoju djecu, za svoju zemlju... – rekao je kroz suze Šimunić.

– Da živimo u normalnoj zemlji gdje nema korupcije, mislim da bi me premijer nazvao i rekao ''hvala''. Ne znam hoće li biti kakvih ostavki. Znam samo jednu stvar, jučer kad sam legao u krevet, mirno sam spavao – rekao je.

 

Komentara 59

PO
Polarus
11:21 26.01.2021.

Viktore... da je bar više takvih kao ti... morali bi otvoriti još jedan zatvor... samo za hdzovce...

Avatar FutureGohanII
FutureGohanII
11:22 26.01.2021.

Ha, ha, ha... ma nije moguče da HDZovci varaju i kupuju glasove, ovo je belosvetska zavera pred lokalne.... lol

Avatar LogikaII
LogikaII
11:24 26.01.2021.

HDZ zna se, opet u nabavu žetončića....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije