Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donio snimke, slike...

Šimunić stigao u USKOK: Ne žalim, i da se nešto dogodi, ja ću mirno spavati

Nezavisni vijećnik iz Oroslavja, Viktor Šimunić, dolazi u USKOK dati izjavu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
27.01.2021.
u 11:10

Donio sam screenshotove koji pokazuju da sam pozvan, e-mail kojim sam se pokušao osigurati dan prije jer sam sumnjao da se nešto može dogoditi i donio sam snimku, otkrio je Šimunić što je donio u USKOK

Nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Oroslavja Viktor Šimunić, koji je snimio razgovor s predsjednikom krapinsko-zagorskog HDZ-a i saborskim zastupnikom Žarkom Tušekom, stigao je u USKOK dati svoj iskaz.

–  Bila je malo gužva, kasnio sam, ispričao sam se USKOK-u – kazao je Šimunić.

–  Donio sam screenshotove koji pokazuju da sam ja pozvan, e-mail kojim sam se pokušao osigurati dan prije jer sam sumnjao da se nešto može dogoditi i donio sam snimku. Bio je dosta težak dan. Nije uopće problem kaj je on meni sve nudio nego to što se čovjek našao sa mnom – kazao je. 

– Hajdemo se mi držati svi svoje struke, USKOK će reći svoje. Ako ja trebam u zatvor, neka. Svjestan sam, da se tak nekaj i dogodi, ja ću mirno spavati –  kazao je. 

– Nisam ja inicirao sastanak, dodao je. Nosim i slike toga. Nudili su mi da uđem u stranku, da budem kandidat, ali nitko se nije usudio reći da budem, recimo, potpredsjednik Skupštine – kazao je.

–  Dobio sam između 200 i 300 poruka, nadam se da sam svima odgovorio. Dobio sam samo jednu poruku da sam lažljivac. Hvala svim ljudima – dodao je. Rekao je da ga nitko iz HDZ-a nije kontaktirao.

–  Sjećam se dobro, ima tu neka neizvjesnost, idemo korak po korak – kazao je Šimunić.

– Ne žalim ni za čim. Mislim da se na ovaj način mora prokazati način na koji se funkcionira – dodao je.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:18 27.01.2021.

i opet će narod glasati za koruptivno domoljubnu organizaciju .

NI
niko63
11:16 27.01.2021.

Dovoljno je čovjeku vidjeti facu pa da shvatiš kolika je budala ovaj koga je nasankao.

NE
Neo001
15:54 27.01.2021.

Bitanga misli da može mirno spavati a učinio je kazneno djelo povrede privatnosti, protuzakonitog snimanja. U USKOK-u su prvenstveno trebali ispitati za koga u čije ima i za čiji račun je čino dotični šimunić kazneno djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije