Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto Hrvati, i kad imaju, nisu sretni

Po vlasništvu nekretnina, Hrvati su bogatiji od stanovnika u skandinavskim zemljama, ali su nezadovoljniji životom

Komentari 12

JO
josip
23:17 18.03.2018.

zato sto Hrvati gledaju Bigbrother. Znaci guraju nos u tudje zivote umjesto da se bave svojim....

VL
DU
Deleted user
22:54 18.03.2018.

Jer su u većini frustrirani, ogorčeni, previše s nosevima u tuđim životima umjesto da rade na svome i samoostvarenju, a okane se petljanja u tuđe živote i tračeva od kojih koristi nemaju.

VL
IT
I-To
22:59 18.03.2018.

Pa mislim ono što posjedujemo nije toliko upitno nitko nas obuzima kao pravne demokratske ljude u svijetu nas gledaju drugačijim kao Jugoslavene.Letio sam od Maimija za Bahamas pokazao sam moju putovnicu službenica na šalteru me je pitala štoje to rekao sam putovnica a ona meni Jugoslavien.A što da vam kažem nismo uspjeli da se preustrojimo još uvjek od bivšeg režima.

VL
AD
adler77
10:04 19.03.2018.

Zato zašto smo zavidni, ljubomorni i puni smo zloce... Skoro smo gori od slovenaca ako i nismo vec

VL
GU
Gustirna
10:40 19.03.2018.

Kada cuju svjedocenja antifasistickih koljaca kako su fridu silovali,ubili,transrali,skuhali na partizanski gulas i pojeli ,zgadi ti se zivot...a okot tih i takvih nam sada drma drzavom..

VL
DI
Direkt
23:57 18.03.2018.

Imamo kratku i strašnu povjest, ne znamo tko smo, šta smo, šta nam je pismo, bili sluge a i sada smo, nitko nam ne odgovara, svadjamo se, pljujemo na sve,nismo definirani kao nacija,mnogo kompleksa, otimamo tudje....a i kako bi bili sretni sa Buljom, Glasnovićm, Bujancem....desničarima....užas.

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
13:16 19.03.2018.

Svaki "Zato što..." odgovor je automatski pogrešan. Sreća je individualna i, pod uvjetom da su čovjeku zadovoljene osnovne životne potrebe, prije svega je stvar osobnog izbora. U svakom trenutku, svakoga dana, biram - ja i nitko drugi - hoću li biti sretan ili nesretan. Svijet u kojem živimo je veličanstven, pun neopisivih ljepota, svatko od nas ima bezbroj razloga da bude sretan - ako ništa drugo, stati pred prozor sa šalicom vrućeg čaja i gledati kako vani pada snijeg, što ima ljepše od toga? Problemi su nebitni, svi ih imamo ali većinom su rješivi, u tome je glavna čar života - a ako kojim slučajem nisu rješivi, čemu se onda živcirati oko njih? Ali naravno da možete i drugačije promatrati svijet, ignorirati ljepotu i fokusirati se na probleme. Pošteno, vaš izbor, ali nemojte onda kriviti druge što ste nesretni. Postoji samo jedna stvar koja je apsolutno nekompatibilna sa srećom - mržnja. Ako želite biti sretni, nemojte mrziti, nikada i nikoga, jedini koga će mržnja uništiti ste vi sami.

VL
LU
lunar777
10:22 19.03.2018.

Zbog nelustriranog novinarstva koje non stop sije mržnju, razdor, defetizam, pljuje po vrijednostima... a tom novinarstvu pripada i dopisnik Tomašević kojeg je u Rim poslala partija još u vrijeme komunizma.

VL
RZ
rebel.zg
02:47 19.03.2018.

Mozda je razlog nesrece taj sto su pravi vlasnici tih stanova u HR banke

VL
ST
stomiovotreba
00:49 19.03.2018.

Kako cu biti sretan kada stalno mislim na Bleiburg? Jadne, male ustase.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.