Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Visoke plaće ipak ne zaustavljaju korupciju 
u politici

Predsjednik talijanske regije Trentino Alto Adige ima veću plaću od njemačke kancelarke

Komentari 6

DU
Deleted user
08:40 12.08.2017.

definicija politicara u hr osoba koja raspolaze tudjim novcem pohlepa je misao vodilja u raspolaganju tudjim novcem najmanje 20% se prisvoji sebi i svojima granice ne postoje

VL
GD
Gospon Drug
09:45 12.08.2017.

Kakve god plaće bile u politiku barem kod nas većinom odlaze lopovi a za razliku od naših ovi neki iz vana su svoje zaslužili..

VL
DU
Deleted user
09:12 12.08.2017.

Ako ste dosli do tog zaklucka samo danas, onde ste stvarno ovce. Jedna uzrecica kaze: apetit se otvara sa jelom. I novac poziva novac. Sto ga vise imas, vise i zelis da ga imas.

VL
DU
Deleted user
11:54 12.08.2017.

oni da su pametni osnovali bi vlastite firme a ne bi išli u politiku da pljačkaju vlastiti narod

VL
BA
babaruza
09:45 15.08.2017.

Koje ironije .Svi znamo da vise novca trazi jos vise Koje gluposti od Skole i znanja to nije vrijedno papira i koja naobrazba od starijih i Soci skola NIKO nista ne cita Te Prof. Doktori i ko zna kojih Velikih Novinara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.