Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene ogorčene presudom
Povratak na članak

Silovatelja oslobodili jer je 17-godišnja djevojka imala čipkaste tange

Prosvjed se prenio i u parlament gdje je socijalistička zastupnica Ruth Coppinger pokazala čipkaste gaćice

Komentari 21

KO
kordunmoj75
10:44 17.11.2018.

A da je ova jdna curica,bila bez donjeg rublja,onda bi jos porota trazila ostetu za silovatelja.

VL
VR
Vrac666
15:13 30.12.2018.

Uz tange bi valjda trebalo i ič uputstvo za upotrebu

VL
LU
Lujo123
14:12 17.11.2018.

baš bi bilo dobro da neko od liberalnih fašista pojasni zakaj žena obleće tange koje su i neudobne i nehigijenske i nemaju nikakvu svrhu ako time ne mami muškarce na seks! Pa kad mami i domami, dakle postigne svrhu radi koje se je i angažirala i trpjela neugodu - kaj se posle buni?

VL
KO
komentatorv3
10:42 17.11.2018.

Zakaj neke, mnoge, zene, oblacec se tak da naglase sex, i onda jos provociraju kao da mame (cock tease), onda posle se izmaknu, a ak ovaj pokaze inicijativu, onda riskira da to bude sexual assault. Jel zene zele stvorit generaciju beta kojima ce one morat prilazit, i one uvlaciti doslovno pimpeka u svoju pipicu? Il je to nekaj drugo u pitanju? Jel su feminizirani bete sad in il kaj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.