Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje na poslu?

Silovao djevojku i išao na prijamni za kriminalista

MUP
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
19.11.2013.
u 18:19

Policajac E. I. osuđen je na godinu i pol zatvora, od čega je godina uvjetna, a kaznu je gotovo odslužio dok je bio u pritvoru

Policajac E. I. (34) svoju je nevjenčanu suprugu bacio na krevet jedne kolovoške noći 2009. godine u gradiću pokraj Varaždina. Sjeo je na nju te joj na glavu prislonio pištolj s prigušivačem.

– Prvo ću ubiti tebe, a onda sebe – rekao joj je te potom prigušivač gurnuo u svoja usta. Zaplašivši je, odložio je pištolj te je jednom rukom držeći obje njene drugom skinuo odjeću s donjeg dijela njezina tijela. Iako mu je govorila da ne želi spolni odnos i pokušavala ga odgurnuti, nije mario te ju je silovao. Zbog ovog je djela na Županijskom sudu u Varaždinu nepravomoćno osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora. No, u zatvoru provesti mora samo šest mjeseci, dok je godina uvjetna i neće je odslužiti ako ne počini novo kazneno djelo dvije godine nakon izdržane kazne. Kako je u istražnom zatvoru bio od 3. srpnja do 31. prosinca 2012., svoju je kaznu gotovo – odslužio!

A priveden je tada jer nevjenčana supruga više nije mogla izdržati. Naime, od srpnja 2010. do lipnja 2012. i dalje su bili zajedno, živeći u stanu u Kraljevečkim Novakima (Sesvete). Ispričala je tada istražiteljima da ju je tamo nazivao kurvom, prijetio da će je ubiti i zakopati, gurao joj glavu u zahodsku školjku te plašio da će joj razrezati spolovilo. No, taj dio optužnice sud je, u postupku zatvorenom za javnost, odbio. Od varaždinske policije i MUP-a jučer smo tražili podatak je li policajac E. I. još uvijek u službi, u kojem gradu i na kojim poslovima, no bez uspjeha. Rang-liste objavljene na internetu otkrivaju da je 2011. i 2012. pokušavao upisati specijalistički diplomski stručni studij kriminalistike, kao “zaposlenik MUP-a i drugih tijela državne uprave”, ali je bio među najlošijima. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Androkoma
Androkoma
19:03 19.11.2013.

Zato su onoga što nam je fotografirao trofeje i ostale umjetnine kod pljačkaša Vidoševića odma odstranili iz službe!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:40 19.11.2013.

Siledžija. Junačina nije natrčao na momka koji bi mu sve kosti prebrojao.

Avatar Rambo
Rambo
18:57 19.11.2013.

država nam je totalno u komi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije