Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmica u požegi

Silom ugurao bivšu djevojku u auto i vozio je sat vremena gradom

policija
Arhivska fotografija
17.03.2010.
u 10:34

Otmicu je vidio djevojčin otac pa je pozvao policiju koja je oko 21.30 uspjela zaustaviti automobil i uhititi mladića.

DONJI EMOVCI - Sinoć oko 19.30 36-godišnji Požežanin na cesti u Emovcima zaustavio je svoju bivšu 25-godišnju djevojku i, povlačeći je za tijelo i kosu, ugurao u automobil.

- Odvezao ju je u Požegu po kojoj su se vozali oko sat vremena, a potom ju je vratio kući. Sve to policiji je potom dojavio djevojčin otac, a već oko 21.30 muškarac je pronađen u Požegi u Ulici Kralja Krešimira, i to u drugom automobilu. U krvi je imao 0,61 promil alkohola - kazao je glasnogovornik PU požeško-slavonske Krunoslav Kokić.

Nasilni muškarac dobro je poznat policiji, a u njegovu dosjeu već se nalaze dvije teške krađe, dvije zloupotrebe droge, nasilničko ponašanje, nanošenje teške tjelesne ozljede, uništavanje tuđe stvari i narušavanje javnog reda i mira. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava za djelo oduzimanja slobode, za što je predviđena zatvorska kazna od tri mjeseca do godine dana.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:53 17.03.2010.

Otmicu je vidio djevojcin otac ali se ipak nako predomisljanja dali da prijavi policiji ili ne odlucio ipak da prijavi policiji nakon kojih sat i pol kada ju je nasilnik vratio kuci zivu i zdravu!!!!!!?????? To se iz vaseg teksta moze zakljuciti!!!! Sta sada tu nestima ?????? Ili nije vidio otmicu! Ili mu je svejedno bilo pa nije odmah policiji prijavio ! Ili nije ni vidio pa je tek prijavio kada je vracena kuci i kcer mu sve ispricala! ?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije