Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković predstavio tim za izbore u HDZ-u:
Povratak na članak

'Sigurno neće nitko biti šikaniran, to ne dolazi u obzir, za sve ima mjesta'

Plenković je poželio da svi oni osvoje povjerenje glasača i pozvao je okupljene da glasaju za njegov tim

Komentari 6

MA
manipulacija
09:11 04.03.2020.

I do sada je bilo različitih stavova u HDZ pa su i dalje zajednički radili bez podjela. Nadam se da će tako ostati i nakon ovih izbora. Jednom je prilikom Jandroković lijepo rekao - uvijek će biti onih koji su više desno i onih koji su više centar, a dok imamo zajedničke ciljeve samo zajedništvom možemo uspjeti!

VL
DD
duda.dudica
09:14 04.03.2020.

Plenković mi iskreno ne izgleda kao netko tko bi šikanirao i odbacio one koji su mu bili protivnici na izborima. Još i na početku cijele ove priče govorila sam da ne treba igrati ispod stola i zadavati udarce svojim, ipak stranačkim kolegama, te tko god da odnese ovu pobjedu ne smije razoriti stranku na dva dijela jer se bliže puno važniji izbori

VL
Avatar southman
southman
08:21 04.03.2020.

Naravno da za sve ima mjesta pa i u vrhu stranke iako su oponenti ako slijede politiku stranačkog vrha kojeg je izabralo članstvo.

VL
Avatar MateTaraba
MateTaraba
09:16 04.03.2020.

Sve političke stranke iako dijele ideologiju, stavove i društvene vrijednosti ipak nisu potpuno homogene. To je sasvim normalna pojava i svatko iole pametan je toga svjestan.

VL
IL
ilustrator
10:08 04.03.2020.

gdje nesta ekstremna desnica, što s njima?

VL
ST
stefj
08:38 04.03.2020.

He, he, Anušić je dobro rekao da je Plenković okrenuo trendove - HDZ pada i sada je po anketama ispod SDP-a. Čovjek ima pravo, stvarno se potrudio i uspio je... A i dobra mu je izjava - ima mjesta za sve, ali samo za sve one koje misle potpuno isto kao i ja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.