Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi za Marof

"Šic na bic" okupio više od 200 biciklista

sic na bic
Privatna arhiva
04.07.2011.
u 10:25

Na Kalniku su najmlađem sudioniku, koji je imao 10 godina, te najstarijem, koji je imao 67 godina, dodijeljene i nagrade

Udruga Mladi za Marof organizirala je novomarofsku biciklijadu "Šic na bic" koja se ove godine vozila pod sloganom "Kilometri se nižu, biciklisti stižu!". Na ovoj se biciklijadi, šestoj po redu, okupilo više od 200 biciklista, koji su vozili od Novog Marofa do Kalnika i natrag u Novi Marof. Na Kalniku su najmlađem sudioniku, koji je imao 10 godina, te najstarijem, koji je imao 67 godina, dodijeljene i nagrade. Osim toga, kod planinarskog doma bilo je i raznih igara, poput "biciklističkog nogometa", bacanja kolutova, štafeta s biciklima i slično.

Na povratku u Novi Marof u općini Gornja Rijeka članovi ŠRD-a "Capin“ bicikliste su dočekali s osvježenjem, kao i mladi u Sudovcu. Biciklijadu je, kao i svake godine dosad, organiziralo više od 30 volontera. Biciklijada se tradicionalno održava pod generalnim pokroviteljstvom Grada Novog Marofa. Ove godine pokrovitelji su bili i Mladi Ljubešćani, Mladi Sudovca, ŠRD "Capin" i TZ "Kalnik“. Za bicikliste su se brinule članice Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof, a za prometnu sigurnost djelatnici IV. policijske postaje Novi Marof uz pomoć članova biciklističkih klubova "Maraton" i "Start“.

– Ovogodišnji "Šic na bic", međutim, nije završen. Trojica mladića, bratići Tomislav, Renato i Josip Čamić, spremaju se za veliku biciklističku pustolovinu. Oni će 18. srpnja krenuti iz Novog Marofa na biciklističku turu od  tridesetak dana kroz brdoviti Velebit sve do Dubrovnika, a nakon toga uz hrvatsku obalu i preko svih većih hrvatskih otoka natrag kući.  Udruga Mladi za Marof s radošću je prihvatila poziv za pomoć u organizaciji ove ekspedicije, a dečkima želimo da skupe što više sponzora i dobro se provedu na svojoj "Pustolovini jadranskih otoka“ – ističe predsjednik MZM-a Tomislav Uroić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije