Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijedili se
Povratak na članak

Šibenski gradski vijećnici izašli nakon samo deset minuta

Predsjednik šibenskog Gradskog vijeća Goran Grguričin prekinuo je sjednicu nakon što je nezavisni vijećnik Ivan Ninić govorio "o bahatosti, bezobraštini i gadostima".

Komentari 2

TU
tutle
17:26 31.03.2010.

ako je netko bahat, bezobrazan i gad onda je to svakako \"bivši ljevičar, esdepeovac, a nedavno smijenjeni predsjednik GV-a i koalicijski partner HDZ-a\" Ivan Ninić koji skoro godinu dana na štetu svih građana Šibenika liječi svoje frustracije i ne dopušta da profunkcionira gradsko Vijeće lik je zrel za ustanovu

VL
HR
Hrvatina101
13:16 01.04.2010.

Samo napred HSP povedite pravdu Hrvatskog naroda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.