Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Započela sezona kupanja

Planirate ovaj vikend na otvorenom? Evo kakvo vas vrijeme očekuje!

turisti plaža
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/15
17.06.2016.
u 16:36

Prema prognozi DHMZ-a u većini krajeva vikend će biti pretežno sunčan s povremeno umjerenom naoblakom

Ugodnih 25 stupnjeva Celzijevih bilo je dovoljno da brojni domaći, ali i strani turisti potraže osvježenje na splitskoj plaži Kašjun. Povoljno vrijeme očekuje nas i u prvom dijelu vikenda

Prema prognozi DHMZ-a u većini krajeva vikend će biti pretežno sunčan s povremeno umjerenom naoblakom. U subotu postoji tek mala vjerojatnost za malo kiše ili kratkotrajni pljusak. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će od 14 do 19, a na Jadranu od 17 do 23 °C. Najviša dnevna temperatura 24 do ugodnih 29 °

Pogoršanje vremena očekuje se u nedjelju poslijepodne kada će biti nestabilno s više oblaka i mogućnosti pljuskova, ali razmjerno toplo. 

Planirate li se otisnuti na pučinu, imajte na umu da meteorolozi na Jadranu prognoziraju povremeno umjeren do jak sjeverozapadnjak i bura, u Dalmaciji, a u ponedjeljak i drugdje i jugozapadnjak i jugo.

>>Dolazi nam afrička vrućina, kiše i pljuskovi bit će rjeđi

Ključne riječi

Komentara 2

DA
dario2612
20:40 17.06.2016.

jel znaju ovi ljudi što se dođu opustit na plažu, da ih vaši "novinari" voajerski špijuniraju?

PA
parasa
17:11 17.06.2016.

Ej papki, a šta je sa temperaturom mora???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije