Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saragin dolac

Šetali se na Ugljanu i pronašli ljudske kosti

kosti, ovčara (1)
Branimir Bradarić/VL
21.02.2012.
u 10:12

Pronađeni dijelovi ljudskog kostura vještačit će se radi utvrđivanja spola, identiteta, uzroka i vremena smrti, kažu u zadarskoj policiji

Zadarska policija izvijestila je da su u ponedjeljak kasno poslijepodne na Saraginu dolcu kod Ugljana na istoimenom otoku šetači pronašli ljudske kosti.

– Policija je obavila očevid, a pronađeni dijelovi ljudskog kostura vještačit će se radi utvrđivanja spola, identiteta, uzroka i vremena smrti – istaknuli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:38 21.02.2012.

\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-500 eura tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec ovisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu dobrazarada@net.hr i naslov neka bude \"Zarada na internetu 1.\" Ako zarađujem ja, zašto ne bi i vi!!!!

JA
japa
12:26 21.02.2012.

Da neće neki izbori.......??

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:04 21.02.2012.

Ma to su kosti iz prethistorije ,dok još ljudi nisu postojali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije