Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezovito

Šetač osjećao da ga netko promatra, a onda je snimio ovu fotografiju

duhovi
Foto: Facebook
1/3
21.08.2015.
u 16:56

"Čudno da sam iskusio sličan osjećaj jeze nekoliko puta prošlog tjedna. Hodao bih ulicom i odjednom sam osjetio kao da će me netko zaskočiti", napisao je Brokc

Izletnik David Brokc osjećao je kao da ga netko promatra dok je šetao nacionalnim parkom Goomburra, Toowoomba u ruralnome Queenslandu (Australija), nakon čega je snimio fotografiju koja se pokazala zastrašujućom. Snimio je sjenu ljudske figure koja se poklapa s okomitim deblom drveta. Inače je ovo područje nacionalnog parka omiljeno mjesto samoubojica.

Fotografiju su podijelili Toowoomba Ghost Chasers sinoć, u četvrtak 20. kolovoza.

Napisali su: "Ovo je podijelio jedan naš član koji je otišao pješačiti do obližnje vodene rupe, poznate po brojnim samoubojstvima. Odjednom je osjetio jezu i osjećaj kao da ga netko promatra i prati. Osjećao se užasno. Baš kad je krenuo vraćati se, na fotografiji koju je snimio vidio je figuru čovjeka.

Brokc je na Facebooku napisao: "Čudno da sam iskusio sličan osjećaj jeze nekoliko puta prošlog tjedna. Hodao bih ulicom i odjednom sam osjetio kao da će me netko zaskočiti", napisao je. 

 

 

This was shared by a member who went out hiking at a local to Toowoomba water hole known for suicides.. He all of a...

Posted by Toowoomba Ghost Chasers on 19. kolovoz 2015

Komentara 37

MA
Majur
18:34 21.08.2015.

Osjećao sam da će se nešto dogoditi,uhvatila me jeza....i onda napokon,prdnuo sam....jeza je prošla,ali taj smrad me još uvijek progoni....

PA
pan-am
17:43 21.08.2015.

Foto šop ga je slijedio.

MO
mozdaznam
17:58 21.08.2015.

čak noris

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije