Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKRIO JE U MEDU

Sestrino vjenčanje pokušao pokvariti slanjem lažne bombe

'medo'
'Photoshop'
12.10.2012.
u 20:00

Bratove planove pokvarili su turski carinici koji su u zračnoj luci Ataturk u Istambulu otkrili da plišani medo u sebi skriva napravu od žice, sata i kita

Hasan Aydemir (28) dobio je četiri godine zatvora jer je u ožujku 2011. kao svadbeni dar sestri pokušao poslati lažnu bombu.

Londončanin je lažnu eksplozivnu napravu spremio u plišanog medvjedića kojeg je u paketu s zlatnim satom, piše NY Daily Mail, pokušao poslati poštom za Tursku. No planove su mu pokvarili turski carinici kada su u zračnoj luci Ataturk u Istambulu otkrili da plišani medo u sebi skriva napravu od žice, sata i kita. Pozvani su pirotehničari koji su ustanovili da je bomba lažnjak.

Aydemir je visoku kaznu zaradio jer je, tvrdi koordinator za borbu protiv terorizma britanske policije Stuart Osborne, njegovo djelovanje bilo izuzetno neodgovorno te je njime zlouporabio turske i londonske policijske resurse.

 >>Pokušao bacačem plamena skinuti krzno vjeverici pa zapalio zgradu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije